VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MOSTER FÖR FJÄRDE GÅNGEN!


 

Idag var dagen då du kom, mitt fjärde lilla systerbarn. Älskade lilla vän, så efterlängtad. Och på det datum jag chansade på dessutom, inte för att det spelar någon roll och för stackars Alex hade det såklart varit härligare om bebis kommit tidigare. Att gå över tiden (även om det egentligen inte är över tiden förrän vecka 42+0) är helt galet segt. Man ser ju liksom BF som någon form av deadline hehe. Alltid skönt att ”få det gjort” innan och inte efter.

 
 
Vår dag har tillbringats ute i stugan. Jag med telefonen nära tillhands (med uppdateringar från förlossningen) och en bok framför näsan. Mange åkte ut på motorcykeln i förväg. Vi andra var hemma någon timme till, jag tränade en svettig halvtimme. Jag är SÅ himla trött. Borde inte vara det tycker jag, sover helt okej och rätt mycket faktiskt… ?

 
 

 

När man är i stugan och inser att klockan är halv sex blir räddningen hämtmat på hemvägen. Alaska är min sushifavorit (heter den samma överallt?)! ??

 
 


Kommentarer


  1. Johanna 4 augusti, 2019 on 16:34 Svara

    Grattis till dig, moster Evelina! ?❤

    Vad fin du är i den där klänningen! Rosa passar dig ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna