VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

WOW

Vilken (!) start jag fick på min födelsedag, titta på det här frukostfatet som Mange hade förberett (det väntade på mig i kylskåpet och minisarna hade också varsitt fat med macka + lite frukt och bär):


Alltså wow. Så många rätt. Älskar frukt och bär, ananas och blåbär var nog det allra bästa även om allt var ljuvligt gott. Och färskpressad juice. Slurp. Jag väntade dock med att äta tills de små var på förskolan hehe, annars skulle jag inte fått mycket för mig själv.


Nu är jag fulltankad för en ny dag med hemmastudier och den sista examinationsuppgiften.Kommentarer


 1. Hanna 17 maj, 2019 on 12:01 Svara

  Hej Evelina och grattis på födelsedagen…
  Ville bara skriva och berätta att jag har börjat att lyssna om på din och Josefins PODCAST.
  NI ÄR SÅÅ HÄRLIGA!!
  Ha en underbar fredag i försommarvärmen… ?
  Kram från Hanna Zetterström

 2. Elina 17 maj, 2019 on 13:22 Svara

  Stort grattis på födelsedagen!! 😀

 3. Lisa 17 maj, 2019 on 15:40 Svara

  GRATTIS på din födelsedag, hurra hurra hurrrrraaaaa! ??? Hoppas du får en fortsatt härlig kväll ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna