VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

1 MAJ

img_4026

Fler som gillar att köpa olika godsaker och sedan dela i bitar så man får smaka på allt? ??‍♀️??‍♀️ Kanske därför tapas är my favourite hehe…


Idag har vi skjutsat pappan till stugan för att köra tillbaka dit några timmar senare med korv till grillunch. Planerat för en lekstuga gjorde vi med, minisarna längtar. Tror de kommer uppskatta den lika mycket som Elion uppskattar sitt fotbollsmål där ?


På tal om Elion och fotboll så åkte jag för att kolla på hans match senare på eftermiddagen. Det var mitt i middagstid så Mange stannade hemma med de små. Elions farmor och farfar är nere och hälsar på, så de var också och hejade såklart. Blir så glad av att fortfarande få träffa dom bilens såhär, saknar verkligen dom. De är lika godhjärtade som Fredrik är och Elion har tur som har så fantastiska farföräldrar! Jag tycker ju att jag har världens bästa svärföräldrar nu, men det hade jag verkligen då med!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna