VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SÅNA ÄR VI

Ja här låg vi igår, i en säng på MIO. Vi hade några mysiga timmar när vi strosade i affärer för att planera lite. Köpa säng ska vi inte göra nu, men vi kunde inte låta bli att ”ligga runt” (?) lite när vi ändå hade all tid i världen (känns så utan minisarna haha) och verkligen gick igenom heela butiken. Bara för att vi kunde!

Fönster däremot, det ska vi köpa inom kort. Nya planer för radhuset som bromsade vårt tilltänkta utbygge har gjort att vi nu i alla fall kan renovera lite mer rum för rum. Det är ju bra. Blir inget skilsmässoprojekt (mastodontprojekt) längre hehe. Så vårt sovrum står på tur, efter stugan är färdig, vilket innebär inom några månader. Eller ja vi ska spara ihop pengar också och köket i stugan står först på tur. Det är en annan fördel med att kunna renovera bit för bit, att vi faktiskt inte behöver låna så mycket pengar som vi först tänkte, utan kan spara mer.

När vi fyndat på IKEA blev det middag på stans bästa pizzeria – Dal baffo. Alltså såhåå gott. Vi delade på en africana med stark sås. Bästa jag ätit på länge! Och deras pizzasallad är ?? tror jag kanske uppskattar mat ännu mer nu när jag kör periodisk fasta vissa dagar haha?!
Sen satt vi och pratade länge. Just the two of us. Underbart. Det är faktiskt lite kämpigt just nu med två små som stundtals är ganska krävande. Alltså intensivt och kämpigt med dom små, inte kämpigt mellan mig och M. Idag hade vi till exempel lämningen from hell på förskolan som slutade med att jag grät. Haha lite komiskt såhär i efterhand, men verkligen inte just då. Tänk att man lär sig och utvecklas hela tiden, denna stund var nog fasen den jobbigaste (på det sättet, kan såklart inte jämföras med när man är orolig för dom) i mitt snart 9,5-åriga föräldraskap. Tror att vi har haft rätt ”enkla” barn så för många kanske det inte hade upplevts likadant, men situationen var ju klart speciell eftersom det var två som totalt bröt ihop samtidigt. Finaste pedagogerna fångade (stöttade) upp både dom och mig i det hela i alla fall både då och när jag hämtade sen, vi har världens bästa förskola.


Kommentarer


 1. Hannas krypin 8 mars, 2019 on 05:35 Svara

  Haha, kul med ”ligga runt”. Skrattade lite för mig själv. Det behövs verkligen egentid ibland och den där pizzan ser verkligen underbart god ut!

  • Evelina 11 mars, 2019 on 12:10 Svara

   Hehe… Ja visst gör det!! 🙂

 2. Sandra 8 mars, 2019 on 12:50 Svara

  Det vore jätteintressant om du vill skriva lite om periodisk fasta. Hur du tycker att det fungerar/ hur du lägger upp ätfönstret. Kör du inte varje dag?

 3. Sofie 9 mars, 2019 on 17:34 Svara

  Ja phu, då är vi två om jobbig period med barnen just nu… vet inte om man ska skratta eller gråta stundvis?!

  • Evelina 11 mars, 2019 on 12:07 Svara

   Lite så ja… Hoppas det vänder snart, för oss båda! ? Håll ut och tänk på att allt snart blir lättare i och med vår och sommar och barnen kan leka ute mer 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna