VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SJUKA BARN

IMG_9470

IMG_9473

Glömde nog visa de vackra kvistrosorna jag fick av Mange efter mitt livs sista tenta? Jag hade kvistrosor (bland annat) i min brudbukett så det är en blomma jag håller lite extra kär.


Jag var hemma med två sjuka barn igår, Aston fick feber i söndags eftermiddag och Elion fick ont i magen. Aston var hur pigg som helst på dagen igår, sen framåt kvällen fick han feber igen… Så det är bara att vara hemma med honom idag igen. Och Elion. Idun ville gå till förskolan. Haha Mange berättade att hon hade legat på golvet i söndags och sjungit att hon skulle själv till förskolan. Kan nog vara bra för henne att inte vara storasyster alltid på förskolan, även om de går på olika avdelningar så gör de ju det mesta ihop alltid.


Skulle jobbat igår men fick alltså försöka mig på att läsa vetenskapliga artiklar hemma istället. Gick sådär. Men har samma fokus idag, för nästa fredag ska ämnesfördjupningen vara klar och det är MASSOR att läsa tills dess. Man är ju inte riktigt fit for fight på kvällen vid halv åtta, åtta när alla barnen har somnat, annars hade jag behövt sitta och läsa halva natten istället.

Kommentarer


  1. Marie 24 oktober, 2018 on 11:15 Svara

    Så fina ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna