VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LEONS DAG

Sköna söndag! Jag fick sova till nästan 08, sen väckte Mange mig för att han skulle åka till stugan. Vi försöker effektivisera vårt liv den här helgen kan man säga. Eftersom vi skulle på dop igår eftermiddag och ska på husvisning idag eftermiddag har han åkt till stugan tidig morgon för att få några arbetstimmar där ändå. Känns härligt att slutet på altanbygget närmar sig allt mer. För när den är klar är det dags att börja bygga färdigt på insidan i den nya delen! Vilket är det jag längtar till. Vill måla väggar och se färdigt golv. Ja det är ju en bit kvar dit men samtidigt inom räckhåll.

 

Igår  var vi på Leons (kusinen) dop i mina gamla hemtrakter. En väldigt fin dopcermoni där prästen involverade de andra barnen vilket såklart var väldigt fint.

 

IMG_9505

IMG_9504

Barnen fick hjälpa till att hälla upp dopvattnet när det var dags

 

 
IMG_9511

IMG_9520

Hur gullig?! Alltså den här killen är så enkel och smidig, han bara tittade och tittade och sen somnade han så halva gudstjänsten sov han.

 

 
IMG_9556

IMG_9557

IMG_9558

IMG_9568

IMG_9576

Leon hade en dopklänning som hans pappa och syskon har haft när de döptes.

 
 
IMG_9589

IMG_9580

Finaste föräldrarna ♡

 
 
IMG_9650

Efteråt gick vi till församlingshemmet för fika och presentöppning

 

 
IMG_9705

IMG_9716

IMG_9717

IMG_9725

Av oss fick Leon ett födelsedagståg i trä. Ett sådant man kan ha som bordsdekoration under alla födelsedagar! Elion hade ett sådant och jag tror vi ska köpa ett nytt för det är ju trots allt många födelsedagar kvar med barn i huset även hos oss 🙂

 

 
IMG_9736

Lyllo mig som fick låna den här nyvakna guldklimpen medan föräldrarna öppnade presenter. Jag hann med att byta blöja, mata och mysa såklart. Åhh vad jag skulle vilja bo närmre så vi kunde träffas typ varje dag!

 

Elion har haft övernattningskompis och efter pannkaksfrukost ville de ut och spela fotboll. Ska se om vi kan hitta dom nu igen för vi ska strax åka ut till stugan för korvgrillning till lunch. Och sen husvisning. Mer om den senare!

 

 
 


Kommentarer


 1. Ida 14 oktober, 2018 on 20:31 Svara

  Varifrån är din klänning? Och din systers byxor? Ska ha dop för min dotter snart och letar efter något att ha på mig 🙂

  • Evelina 14 oktober, 2018 on 21:52 Svara

   Min klänning är dessvärre inte ny (från Kappahl annars) ☺️
   Min systers byxor är från pieces/veromoda! Mysigt med dop, hoppas ni får en fin dag ☺️❤️

 2. Elin 14 oktober, 2018 on 22:55 Svara

  Men vad säger du, husvisning! Gu va spännande!! Jag är sugen på att börja gå på visningar igen, trots att vi är mitt uppe i renovering av vårt hus som vi bott i inte ens ett år.. ? Men har inte trivts här från dag ett typ, sen känner jag att det inte går att få till det riktigt som man hade velat med rummen. Men med tre barn är det inte alltid helt lätt att hitta hus som har fyra sovrum, i stan, till ett humant pris… så jag vet ju att på ett sätt har man ju fått mycket hus för pengarna ändå eller vad man ska säga.. Men det dröjer nog inte länge innan jag tjatar på maken om att gå på visning igen, hehe..
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna