VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PÅ EN PIZZA PÅ VÄTTERN

Jag har haft fyra barn under mina vingar idag, Elions hade övernattning och idag fortsatte de leka. När han är hos oss är det mer lättillgängligt att leka med kompisar så nu när han kom hem efter tre veckor i norr vill han såklart passa på att leka igen. Och inatt sover Elion borta. En del av mig vill ha honom hemma för att ta igen tid men en annan del av mig tycker det är självklart att han ska vara med sina kompisar! Sen bor de så nära varandra också, så även om de sover på ett ställe springer och cyklar de mellan husen ändå 😉

 

Efter gårdagens strandhäng bestämde jag och Karro lite löst att vi skulle ses på stranden idag också. På förmiddagen gick vi en liten tur till en lekpark vi vanligtvis inte går till för att få motion, variation och en liten utflykt, men efter lunch plockade vi ihop oss och gick ner till Vättern. Kallt i vattnet idag igen så inget bad för mig, men Elion var i mest hela tiden haha. Har än så länge inte sett något barn som är SÅ badglad som han är. Jag var likadan när jag var liten, det kan man inte tro nu när det krävs en sommar med över 30 grader för att jag ska vilja doppa mig.

 

Såg lite kul ut när killarna transporterade badmadrassen ner till stranden haha…

 
 

Nästan folktomt på stranden vid oss så det kändes nästan som vår privata lilla strand där vi satt. Vi brukar inta en plats i skuggan lite i utkanten och där vill ju de flesta inte vara, utan i solen på ”huvudstranden”. En del bebisfamiljer tänker som oss, men de flesta vill sitta på den stora delen av stranden där det är sol.

 
 

Gulliga änder men jag tycker inte det känns helt bra när de är så tama. Tänker att det finns onda människor som utnyttjar det? Kanske bara jag som överanalyserar…

 

Mina tre favoriter i hela vida världen! En vid strandkanten och två på en pizza längre ut på Vättern.

 

(OBS långgrund strand och Idun hade armpuffar annars skulle jag såklart varit med)

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna