VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NYTT TILL IPHONEN

Är det något man ska köpa när man är i Ullared och på Gekås är det mobiltillbehör från iDeal Of Sweden. T.ex så kostar ett iphoneskal 299 kr ordinarie pris, i Ullared kostar det 129 kr. Jag köpte två och redan där hade jag tjänat in dieseln fram och tillbaka haha, så för vår del är det helt klart värt att åka dit emellanåt.

 

Dessa två skal och kuvertväska blev mina. Plånboksfodralet kostar 149 kr i Ullared, ordinarie pris är 399 kr. Allt på Gekås är såklart inte jättestor prisskillnad mot hemma, men det mesta är absolut billigare.

 

Idag har vi haft en fixardag hemma. Jag har rensat ur Iduns och Astons garderober och städat av huset lite snabbt. Ute är strålande sol men jag känner faktiskt att vi håller oss inomhus nu de varmaste timmarna för barnens skull. Okej lite för min del också haha. Mange åkte till stugan och vi ska dit till middag, med vänner så då får de springa av sig utomhus. Eller vi får se om vi kommer dit, jag fick ett sms från min lillasyster med info om att förlossningen nog närmar sig… Alltså vad spännande!! Undrar om han är punktlig den lille kusinen? Imorgon är BF.

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna