VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VÅR KÄRLEKSHISTORIA

Godfredag!

 

Just nu känns livet på topp måste jag säga. Igår hade jag ett mycket givande granskningsseminarium som slutade med att jag kände mig nöjd med min rapport, och stolt över mig själv. Det ska göras vissa mindre justeringar, men jag fick fin feedback som värmde. Efter det gjorde jag slag i saken och gick till guldsmeden. Nu är omarbetningen på min förlovningsring igång, det känns väldigt spännande!

 

Idag har jag haft långlunch. Följt med lillasyster på ett tillväxtultraljud och ätit på stan med Mange. Sen hämtade jag minisarna tidigt och vi ska ordna för picknick på stranden nu.

 

img_1635.jpg

 

img_1663.jpg

Härligt tills det satte sig en rökare bakom Mange…. HATAR röklukt, mår på riktigt illa av den och ÖNSKAR att rökning på uteserveringar snart är ett minne blott. För det känns inte ok 2018 att man bara får sitta ute och äta om man bara är ok med att det eventuellt kommer någon som förpestar luften.

 
 

I dagens JP hittar ni mig och Mange när vi gästar den nya artikelserien ”Vår kärlekshistoria” 🙂

 

Fredagskram!

 


Kommentarer


 1. Fyrbarnsmamma 1 juni, 2018 on 23:05 Svara

  Regeringen ville införa en lag som sade nej till rökning på uteserveringar, men får inte riksdagsstöd (3 av 4 allianspartier säger nej, och övriga liberala/konservativa är avvaktande). Tyvärr.

  Nyfiken (inte kritiserande ?): tillåter er kommun att du har barnen på förskola när du inte pluggar/jobbar? Jag har bott i tre olika kommuner med barn, som alla sagt nej till det (för mig har det handlat om att jag saknar körkort och vill ta körlektioner (eftersom körskolorna har svårt med tider, är det svårt att inte flexa ut, och boka in under arbetsdagen när barnen är på förskola, men jag måste då ha barnen hemma från förskolan motsvarande tid, eftersom jag då inte pluggar/jobbar den tiden.). Bor ni i en ”generös” kommun?

  • Evelina 2 juni, 2018 on 10:56 Svara

   Så synd!
   Vet inte om de är generösare än andra, men förstående för att jag har ett jobb som är friare än många andras. Jag kan t.ex som igår sitta hemma lite, ta jobbsamtal under bilfärd för att sen kunna äta lunch med mannen samt gå på ultraljud med lillasyster, innan jag åker hem igen och då också passa på att ta ett till jobbrelaterat samtal. Hur jag tillbringar min lunch eller raster bryr de sig såklart inte om ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna