VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SNART ÄR VI MED I TIDNINGEN!

Hej vänner! Har jag sagt nyligen hur glad jag är över att ni som läser lämnar spår efter er? För mig är det oerhört roligt att få respons på det jag skriver. Älskar när ni också delar med er av ert. Det är nog lite det som är mitt måste i livet och arbetslivet – att få ta del av andras berättelser. För mig är det väldigt givande och jag har nog alltid vetat att jag vill ha ett sådant jobb. Som 7-åring ville jag bli barnmorska, för att vara en del av bebisars första ögonblick. När jag blev lite äldre vill jag bli frisör för att få höra allt skvaller och prata med kunder haha. Nu vill jag som ni vet bli socionom och vara den som kan göra skillnad för andra människor. Men gemensamt är just människor och möten.

 

Idag har vi haft en journalist och en fotograf hemma hos oss. Vår lokaltidning ska göra en reportageserie om hur olika par träffades och blev kära. Jag och Mange fick frågan för ett tag sen om vi ville vara med och det ville vi. Det som är speciellt för just oss som par är att allt gick så himla fort när vi träffades och blev störtförälskade. Vi gjorde ju ”allt” inom två år – bebis 1, förlovning, husköp, bebis 2, bröllop… Lovar visa er när det finns i tidningen.

 

Färgbombade håret på morgonen. Jag är verkligen velig vad gäller hårfärg….. Känns bra att färgbomba ett tag då för att slippa ta några mer permanenta beslut 😉

 
 

Klänning från Kappahl. Ni kanske har sett att min förlovningsring saknas på fingret? Jag ska göra om den så den kommer tillbaka men i ny skepnad.

 

Annars har dagen gått i en rasande fart, som vanligt. Har storstädat huset, ätit middag på Burger King och sen åkte Mange vidare för att köpa brädor till stugan, där han ska vara en stund ikväll. I helgen är det visst dags för mig att måla säger han, det ska bli kul att hjälpa till med något.

 

 

 


Kommentarer


 1. Nicole 29 maj, 2018 on 19:40 Svara

  Verkligen superfin hårfärg nu! Ska till Jönköping i mitten av nästa vecka, kan du inte skriva en liten guide över restauranger du rekommenderar i Jönköping? 🙂 Kram på dig

 2. Jonna 30 maj, 2018 on 10:49 Svara

  Jättefin hårfärg, du klär i den. Jag har också mörkt hår(brunt) och gröna ögon, tycker den kombon är väldigt fin ihop. 🙂

 3. AnsoAnna 30 maj, 2018 on 22:54 Svara

  Du passar jättebra i både hårfärgen och klänningen!
  Jag färgade för inte så länge sen i var jättenöjd men det verkar som att solen bleker bort färgen jättefort för nu är det inte alls samma färg längre tyvärr.

  Kul att ni ska vara med i tidningen också :).

  Sov gott!
  Kram

  • Evelina 31 maj, 2018 on 19:16 Svara

   Tack söta snälla! Ja men känner samma! Solen bleker otroligt mkt?! Men men, lätt värt ändå om det innebär ljuvlig sommar ????????☀️
   Kram!

 4. Louise 2 juni, 2018 on 07:52 Svara

  Du är jättefin i håret! Vad använder du för någon färgbomb? Vart köper man det? Skulle behöva en quickfix själv!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna