VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

OVAN VABBNING

Så var denna vabdag över. Vad mysigt det är för en trebarnsmamma att vabba med ett barn ändå. Detta är min första gång alltså om man bortser från när bara Elion fanns. Alltid innan har jag valt att ha Idun hemma också även om hon har varit frisk, men eftersom hon själv bad om att få gå till förskolan den här gången får hon det. Tänker att det är bra att uppmuntra såna självständighetstecken med tanke på att Idun och Aston är vana att göra nästan allt tillsammans med sina 1 år minus tre dagar mellan sig. Även om de för tillfället går på två olika avdelningar på förskolan i och för sig.


Haha minnena av att bära båda barnen samtidigt när Aston var nyfödd är ett sånt där minne som fastnat lite extra på tal om att de ju funnits nästan lika länge på denna jord. Idun kunde inte gå när Aston föddes, jag kommer ihåg hur mycket jag önskade att hon skulle göra det. Det var faktiskt det enda som gjorde det lite krångligt ibland känner jag, men det beror väl till stor del på att Idun på riktigt var världens enklaste och smidigaste bebis också. T.ex när hon var tre månader gammal och vaknade till på nätterna tog hon själv sin napp och stoppade in den i munnen och somnade om. Haha alltså vi tappade hakan när vi såg det första gången.


img_9931

Idag har vi: varit en snabbis på min praktik, varit ute på liten promenad, jag har jobbat vid datorn medan han sov och sen hämtade vi de andra bustrollen! Nu väntar en kväll och natt utan pappan i huset hemma. OVANT. Jag tror att vi fortfarande kan räkna nätterna ifrån varandra på en hand ungefär. Men det ska faktiskt bli mysigt att bara vara jag och barnen också. När de somnat tänkte jag sitta med min inlämningsuppgift och kanske träna innan det. Har så fruktansvärt jobbig molande värk i magen och vet inte vad det beror på. För tidigt för PMS tror jag? Och mycket mer kraftfull. Kanske lindras av träning och en varm dusch. Igår gjorde det så ont att jag nästan grät, usch.Kommentarer


  1. Emelie 24 april, 2018 on 20:56 Svara

    Kan det vara din ägglossning du känner av? Jag har aldrig känt av den men nu efter tredje barnet (han är 9 månader) så börjar jag få ont ca 5 dagar innan och det gör ondare och ondare för varje dag som går, det är verkligen så jag nästan gråter. Och när ägglossningen skett så är det sedan över… Om jag hade känt det så tydligt när vi planerade graviditeterna hade det inte varit så svårt att pricka rätt dagar i alla fall 😉 Men som sagt, för mig gör det otroligt ont, jag rider en gång i veckan och under dessa dagar innan ägglossning så sitter jag och kvider i sadeln för det verkligen ömmar om äggstockarna…

    • Evelina 24 april, 2018 on 21:12 Svara

      Jag känner av ägglossning sååå sååå väl också och den värken har jag också och har känt allt tydligare för varje barn. Men den perioden är förbi, så det är det inte. Skönt att ditt onda släpper direkt efter iaf <3 Har pratat med läkare om detta tidigare och de tycker jag ska äta kombinerade p-piller för att minska detta obehaget som jag kan ha 4-5 dagar innan ÄL och sen fram till mens vissa månader (det finns misstankar om endometrios). Har kanske glömt hur det kan vara bara för det är ju ändå snart dags för PMS-period. Men det skrämmer mig ändå lite att det även liknar typ växtvärk vid graviditet och jag tänker även cysta? /en som tänker lite för mkt 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna