VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ETT BARNFRITT DYGN

img_8783.jpgimg_8782.jpg

Lördagens kalasande för våra små + dejtkväll på stan krävde en ny klänning.

 

Vi började med att lämna de små hos sina farföräldrar, sen fick vi skjuts in av farfar och lämnade av Elion hos sin pappa på vägen. Som vi misstänkte så var vi proppmätta från tårtbuffén men vi tog den enda lediga tiden som fanns kvar på Texas Longhorn när vi bokade dagen innan. Planen var att vänta med beställning av mat en stund och börja med att njuta av ett glas eller två. När mina ribbs kom in hade i alla fall jag hunnit bli lite hungrig men så är jag ju inte lika förtjust i tårta som min man som nog gärna hade väntat ännu längre med att äta haha.

 
 

 

När vi inte fick sitta kvar längre (bordet var bokat av annat par efter vår sittning) gick vi vidare till Småländska kolonin, stället där vi satt i timmar på vår första dejt. Mysigare ställe får man leta efter!

 

Förutom två glas vin drack jag en supergod drink, en appeltini men med soda. Gillar fräscha drinkar med kolsyra i vilket är ganska svårt att hitta tycker jag? Det var härligt att inte vara det minsta bakis på söndagen, min plan var såklart att sova så bra det bara går när karatekid inte var hemma.

 

img_8763.jpg

Roligaste loggan på vägen mellan Texas Longhorn och Småländska 😉

 

Framåt 23 åkte vi hemåt för att maxa tiden hemma också. En natts god sömn och det kanske bästa – att ta med täckena ut till soffan och slötitta framför nyhetsmorgon på söndagsmorgonen. LJUVLIGT! Vi hann även med att gå i några affärer och äta en sallad ute innan vi handlade inför söndagens kalas. SEN hämtade vi våra små troll som hade haft det så kul på sitt första övernattningsdygn.

 


Kommentarer


 1. Helena 12 mars, 2018 on 19:24 Svara

  Åh så härligt med lite vuxentid. Att på morgonen ta ut täcken till soffan och slökolla på tv låter som en dröm.☺️

  Kram!

  • Evelina 12 mars, 2018 on 19:57 Svara

   Ja det var himmelskt! Bästa på länge ?
   Kram

 2. Molly 12 mars, 2018 on 22:27 Svara

  Så fina bilder på er. Att få vuxentid och bara vara tillsammans är så härligt, så då ska man passa på!

  • Evelina 14 mars, 2018 on 21:23 Svara

   Verkligen!! ♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna