VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TVÅ VINNARE OCH EN FÖRLORARE

Det märks att minisarna har varit lediga från förskolan i vad blir det… Nio dagar, med tre sjukdagar på Idun, två farmordagar och så helger. Aston ville inte riktigt släppa taget idag och sa hela tiden att han ville 1) leka med Idun och 2) krama och pussa mig. De går på olika avdelningar så det var hans sätt att säga att han vill fortsätta hänga med henne tror jag. Usch vad ont det gör i mammahjärtat när det blir så, samtidigt som det bara är att försöka vara pepp tills man kommer utanför dörren… Ska ringa strax och se så han blev glad sen igen.
 

Idag har jag två deadlines så det är bara att sätta igång. En klockan 14 och en klockan 17. Rivstart på pluggveckan minst sagt. Men den här kursen (samtal i socialt arbete) känns som att den kommer susa förbi och vips är det praktik! Helt ärligt så är jag i mitt huvud redan framme i maj (när praktiken är slut) vad gäller pluggeriet hahah…

 

 


 

Får ofta frågan om vad jag använder för smink och hudprodukter men jag måste säga att jag förmodligen är den tråkigaste i bloggvärlden vad gäller det. Ytterst få produkter och nästan bara samma. Men här kommer recensioner på tre produkter, två vinnare och en förlorare:

 

Ansiktsrengöring använder jag denna från Oliva, den testade jag första gången i somras efter rekommendation från en vän och jag fastnade totalt! Den tar bort allt smink och är skonsam mot huden. Otroligt prisvärd dessutom.

 

Ansiktslotion använder jag denna från Maria Åkerberg och har gjort i 10 år nu tror jag. Finns ingen bättre! Skulle aldrig never ever byta för den är bäst helt enkelt haha. Väldigt dryg, räcker alltså länge och blir därmed också prisvärd.

 

Sen till förloraren i mina morgontips. Mary Kays timewise foundation. Har använt bare minerals puderfoundation också i 10 år (började med bare minerals och Maria Åkerberg samtidigt efter tips från min syster som hade väldigt mycket problem med eksem, eftersom det skulle vara produkter som bara är snälla mot huden) men efter en Mary Kay-kväll kände jag för att testa en flytande foundation och har hört så bra om Mary Kay. Men efter att ha testat i snart ett halvår (varvat med bareminerals) kan jag säga att jag inte kommer att köpa den igen. Den täpper till så jag får finnar, den täcker inte i närheten av så bra som bare minerals och den känns därför inte värd pengarna. Tror jag kan köpa en mycket billigare flytande foundation, som täcker bättre, i en vanlig affär. Tipsa gärna 🙂

 


Kommentarer


 1. Michaela 29 januari, 2018 on 19:24 Svara

  Åh tänk vad olika det kan vara med hudvård, själv har jag använt Mary Kays hudvårdsprodukter i över 10 år och är så nöjd 🙂 Såg att du hade matte-wear foundation, kanske du skulle haft luminous-wear som är för normal/torr hy istället eftersom du verkar ha en fuktkräm för normal/torr hy? Hoppas du hittar någon annan som kan passa bättre 🙂 Önskar dig en fin kväll!

 2. Marielle 29 januari, 2018 on 20:42 Svara

  Jag använde också bare minerals foundation i flera år, blev sen tipsad om Tikeis mineralfoundation och måste säga att den är mycket bättre och billigare! Dem har en hemsida där man kan beställa prover och testa sig fram. Det som är bra att man söka på den färgen man har i bare minerals och hitta liknande nyans i deras sortiment.

 3. Erica 3 februari, 2018 on 22:50 Svara

  Jag använder Iduns (!) flytande foundation. Är jättenöjd med den!

  • Evelina 5 februari, 2018 on 20:50 Svara

   Kanske får testa, är ju rätt partisk till namnets vackra klang 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna