VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NÄR MAN VILLHÖVER NÅGOT…

Min tystnad har berott på fullt upp från morgon till nu. Hemmaplugg på förmiddagen (ligger till och med före i min planering nu och det är såå skönt!), IKEA en snabbis på lunchen innan seminarium på skolan. Sen hem och bygga nya skåpet jag köpte på IKEA. Haha igår var jag och Mange ovänner, han tyckte INTE att vi behövde köpa det just nu. Det tycker väl inte jag heller, men jag villhövde det. Jag vill förnya och gillar att förnya lite då och då hemma medan han, ja… Tycker om det som är eller vad man ska säga. Inget större behov av att förändra något som fungerar men det är ju så jag ÄR, förändra hemma är något jag behöver för att må bra. Så jag tog saken i egna händer och kom hem med ett skåp utan att ha sagt något om köpet (det var 20 % på hela BESTÅ-serien till och med idag så jag tyckte det var lika bra att passa på). Men han var världens bästa som bara sa ”då bygger jag upp det innan jag åker till stugan”. Förmodligen mest för att han är rädd att jag ska bygga fel och förstöra något, och helt ärligt är min otålighet är ingen fördel vid såna tillfällen, då finns faktiskt risk att det blir fel (för att jag inte har ro att göra det ordentligt). Men ändå jättegulligt, kanske det också var hans sätt att visa att han helt enkelt får vänja sig vid att ha en fru som gillar att förnya hemma.Här i vällingmyset med minisarna (som hade tålamod medan mamma och pappa monterade) kan ni skymta skåpet. Kul att steghyllan som satt på väggen SATT FAST PÅ VÄGGEN haha. Drog med sig färg och gips bort. Det är bra, då har jag något att göra imorgon kväll när Mange är på julbord hehe… 😉P.S I morgon får ni kika in för en uppvärmningstävling inför årets adventskalender. Jag kommer köra som de senaste åren med en ”lucka” varje advent men tjuvstartar med en första-december-tävling.Kommentarer


 1. Marie 30 november, 2017 on 20:37 Svara

  Haha älskar ordet ”villhöver” ?

  • Evelina 30 november, 2017 on 20:49 Svara

   JAG MED!! ???

 2. Marlene 1 december, 2017 on 16:45 Svara

  Preciiis ett sånt där skåp jag sökt! Så himla snyggt. Förstår att det är ur bestå serien, finns det någon länk? ?Hittar inte ? Är förresten exakt likadan, behöver förändring lite nu och då, annars blir jag tokig ?

  • Evelina 1 december, 2017 on 17:20 Svara

   Haha så skönt att ni är fler som förstår!! ??

   Man sätter ihop det som man vill, detta är två stycken skåp brevid varandra. Sen väljer man ben, luckor och skiva upptill. Jag valde vita stålben, högglansluckor och en vit glasskiva upp. Och ett hyllplan bakom varje lycka! Sök på IKEA bestå så kommer du till serien och alla valmöjligheter ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna