VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MOSTERMYS

Jag tycker det är fint att se nu när minisarna är lite större, att de verkligen gillar att vara med andra. Att de vill vara med andra och känner sig trygga med andra. De säger att de vill att farmor ska hämta på förskolan, de vill leka med moster osv. Att det liksom syns, från deras håll, att de uppskattar sina relationer med andra.


Mysigt att ha haft helgen full av BARA roliga saker. Det behövde jag. Från fredagsbio (Bad moms 2) och sen kvällsfika med vänner och hela vägen till lillasystermyset idag. Nästa vecka funderar jag att ha prio träning haha. Förstår inte varför jag inte lyckas ha lite av allt i ett jämnt flöde? Mitt liv är verkligen mycket av en sak en vecka och byts ut nästa vecka mot en annan. Kanske inte har hittat rätt flow i vardagspusslet ännu 😉Kommentarer


 1. Inne hos Ina 26 november, 2017 on 21:06 Svara

  Haha, jag har varit tvungen att schemalägga mina kvällar för att jag ska få ut träning, egentid och livets måsten i en jämn mix. Det låter tragiskt men det hjälpte mig ?
  Kram!

  • Evelina 30 november, 2017 on 20:47 Svara

   Hmm, kanske ska göra detsamma. Schemalägger träning väldigt bra i mitt huvud, men det kanske är lättare att det blir av om man skirver ner det 😉
   Kram <3

 2. Malin 26 november, 2017 on 22:58 Svara

  Vad mysig helg du har haft! O de är så roligt när barnen blir lite större och man märker hur mkt de tkr om andra människor eller släktingar. Min Wilma är ju född samma dag som Idun och nu kom lillasyster i torsdags! Jag har ju som jag kommenterade för ett litet tag sedan brutit foten och är gipsad och det blev en förlossning med gips o allt gick bra! Har du nåt förslag på namn vore de så kul o höra vi står tomhänta haha tack för en super fin blogg!

  • Evelina 30 november, 2017 on 20:47 Svara

   Vekligen 🙂
   Nemen ååhh vad bra att allt gick bra!! STORT grattis till den nya stjärnan <3
   Hmm ett namn som passar med Wilma alltså… Molly, Alma, Idun (haha), Wera… Något i din smak? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna