VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VAB IGEN & INSTÄLLD FÖRELÄSNING

Tidig morgon på högskolan idag

Nåja, tidig är kanske att ta i, men att börja 09 är faktiskt rätt tidigt för oftast har vi föreläsningar från 10. Igår snö och bitande kyla, idag soligt och +7. Känns nästan som vår haha.

Föreläsaren vi skulle ha haft fick förhinder så det blev en annan föreläsning som egentligen skulle vara efter tentan, och dagen förkortades. Åkte hem efter för att äta lunch med familjen och ska nu fortsätta läsa hemma istället. Ja hela familjen är faktiskt hemma idag, Idun vaknade med feber sent igår kväll och Elion kände sig också hängig. Aston märks också på. Så VAB för hela slanten idag! Mange tar det, eftersom jag gärna vill gå på alla föreläsningar till tentan. Surt bara att den på sätt och vis blev inställd hehe…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna