VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SWISH

Godonsdag! Den här veckan tycker jag är en typsik alla-dagar-swishar-förbi-vecka. Men den innehåller lite allt möjligt vilket känns skönt för att man ändå ska stanna upp mellan varven och känna närvaro i livet. Eller något sånt haha. Svårt att förklara men någon likasinnad själ kanske förstår hehe.
 
Jag har börjat dagen med att hjälpa en vän i nöd, och det löste sig fint till slut. Nu blir det åter till skolbänken, har en bok jag ska plöja igenom idag, minst.
 

b (1)

 

Jakten på vinterjacka fortsätter, jag fick hem denna ovan från Ellos häromdagen men måste byta till en mindre. Och då är frågan om den fortfarande kommer kännas bra, risk att den blir för kort i ärmar eller för tajt över bysten.

 

Skämtar lite med Mange om att vintern kommer vara över och förbi innan jag hittar en vinterjacka. Min tjocka gröna dunis är hålig lite här och var, så jag BEHÖVER verkligen en ny. Det är inte villhöver som det annars kan vara ;). Mitt i-landsproblem är att jag ligger mellan S och M allt som oftast. S i midja men M i längden. S sitter oftast bäst runtom men kan bli för kort i ärmarna. M för pösig men lagom i längd. Ja ni hör. I-landsproblem absolut men en vinterjacka som gör det den ska OCH är snygg känns inte för mycket begärt. Sen underlättar det väl inte att jag har pågående jakt över nätet, det allra smidigaste hade väl varit att åka runt i butiker men jag känner inte att jag har tid eller kanske mest ingen ork för det. En liten budget har jag också eftersom jag har andra roligare saker jag håller på att spara till.

 


Kommentarer


 1. Marie 15 november, 2017 on 12:05 Svara

  Lindex har 25% på ytterplagg, fick precis sms om det 🙂 onlinekod är ”ytterplagg1746” ?

  • Evelina 15 november, 2017 on 12:43 Svara

   Åh tack, får kolla in!

  • Ewe 15 november, 2017 on 13:14 Svara

   Tror Kappahl har nåt sånt också om det inte är slut

 2. Johanna 15 november, 2017 on 12:40 Svara

  Men prova att köp en jacka i 36, 38, 40-strl istället då! ???

  • Evelina 15 november, 2017 on 12:43 Svara

   Haha det är ju samma sak där… 36 och 38 kan passa bäst i midjan men 40 är bäst på längden fast kan bli för pösig 😉

 3. Sandra 15 november, 2017 on 13:16 Svara

  Jag köpte den där jackan för några veckor sen, kände detsamma då att det lär bli vår innan jag hittar jacka och vinterskor ?

  Jag är nöjd med jackan, lite snäv över axlarna och brösten men annars sitter den bra på mig i min vanliga storlek (42/44). Jättefin päls runt.
  Den är dock inte så varm, jag frös igår ute när det var -8. Och jag har varit kall efter varit ute några timmar i lekparken i 1-2 minus. Men perfekt att ha i affärer, i bilen och kortare stunder ute. Min andra vinterjacka är så himla varm att jag svettas halvt ihjäl om jag går in på mataffären med den.

  • Evelina 16 november, 2017 on 06:31 Svara

   Åhh typiskt om den inte är tillräckligt varm…. Den är ju SNYGG iaf så kanske den passar till det mesta förutom långa stunder stående utomhus då iaf 🙂

 4. Annika 15 november, 2017 on 13:24 Svara

  Kolla in Zalando vet ja. Där kan man ju sortera jackor efter TALL, dvs mode gjort för just extra langa kvinnor 🙂

  • Evelina 16 november, 2017 on 07:25 Svara

   Oh bra tips!! 🙂 Tack!

 5. Hanna 15 november, 2017 on 19:45 Svara

  Jag har köpt jacka på
  https://www.ny-form.com/se/

  Har samma dilemma som dig men både Nanook och Just har funkat med strl S/36 för mig ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna