VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

THE BEST

Tacomys med fyra barn (Elion hade kompis) och småpromenader med mina små. Det blev oväntat en heldag utan Mange hemma, det han skulle göra för dagen tog visst längre tid än vad han hade trodde. Men fyra barn och ett hem att sköta gör att tiden går snabbt haha. Och vi har verkligen haft det jättemysigt. Lediga lördagar is the best! Även utan större planer.

Efter middagen följde jag och minisarna hem till Elions kompis där det fortsatte med halloweenfest. Mange kom hem lagom till nattning av minisar, helt slut efter en dags bygge. Det känns som att jag är förbi svackan som varit och nu ser jag målet tydligt igen – en fräsch liten stuga precis vid sjön att kunna bo i på helger och lov.


Kommentarer


  1. Agneta 29 oktober, 2017 on 11:35 Svara

    Om ni inte redan testat eller äter det, blanda i ett par matskedar medium tacosås i en burk créme fraiche och ha som sås till tacos! Bästa!

    • Evelina 29 oktober, 2017 on 21:49 Svara

      Smart!! Vi brukar faktiskt göra egen tacosås och ofta med turkisk yoghurt men smidigt att blanda de två då kanske ??? tack för tips!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna