VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN GYNUNDERSÖKNING SENARE

Förmiddag: jag har påbörjat en utredning på kvinnokliniken pga mellanblödningar. Jag fick träffa en otroligt duktig läkare som förklarade och berättade. Förstående och försiktig. Så glad det var en kvinna! Gynundersökningar är ju lagom kul oavsett men jag tycker ändå att det känns lättare när det är en kvinna. Anledningen till att jag inte träffar min vanliga barnmorska är för att det inte riktigt har gått 2,5 år sen förra cellprovet och då krävs det att man gör det hos läkare. Visar inte testerna något så får vi se hur de fortsätter.
Eftermiddag: läsa några till ”härliga” vetenskapliga artiklar om family violence. Läste en mellan förskolelämning och läkarbesöket också. Gillar att det föds inspiration till arbetet!

Kväll: ser fram emot en Mary kay-träff hos grannen. Har aldrig testat produkter därifrån men det kanske du har? Tror det var smink som skulle visas ikväll.


Kommentarer


 1. Marie 17 oktober, 2017 on 16:04 Svara

  Lycka til med läkarbesök mm!

  Älskar Mary Kay, använder både hudvård och smink!

  • Evelina 18 oktober, 2017 on 19:14 Svara

   Skulle gärna sett mer smink, nyfiken p läppstift ? har du testat det?

 2. Sandra 17 oktober, 2017 on 21:19 Svara

  Har du någon svart penna på underfransarna ? Eller är det bara mascara ? Snyggt

  • Evelina 18 oktober, 2017 on 19:13 Svara

   Japp, använder kajal också ? tack! ?

 3. Marie 18 oktober, 2017 on 07:14 Svara

  Jobbigt med mellanblödningar, hoppas ni hittar orsaken snart. Jag har gått en hel del till flera gyn pga att vi behövt göra ivf men även av andra skäl. Har tappat räkningen på antal besök, måste vara galet många. Av dessa gyn är många män som är specialiserade på detta. Så har vant mig, var nog konstigt i början men nu känner jag att deras kunskap har varit så stor så har bara varit glad för att få superb hjälp. Ivf-behandlingarna har för övrigt gått mycket bra, fått två barn 🙂 Kram

  • Evelina 18 oktober, 2017 on 19:12 Svara

   Vad härligt att ni fått två skatter, även om det blev några omvägar ?? men tänk att utan de omvägarna skulle ni inte haft just era skatter ❤️

 4. Johanna Karlsson 18 oktober, 2017 on 23:29 Svara

  Mary kays nya läppstift är helt underbara .

  Kontakta konsulten så kan ni träffas och prova läppstift

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna