VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

MY LITTLE IDUN

Onsdag och nu vågar vi nästan pusta ut *peppar peppar*, 38 timmar sedan senaste spya. Mange tar VAB:en idag, han kunde jobba hemifrån nu på morgonen och jag måste in till skolan för att träffa gruppen. Det känns inte heller jättekul, att vara så beroende av 4 andra hela tiden. Skönare när man kan anpassa sina tider lite så jag längtar redan till nästa kurs haha.

Igår satt jag uppe till närmre midnatt, läste allt jag skulle läsa och sen började jag även leta efter en ytterligare vetenskaplig artikel som ska vara med i arbetet som ska vara färdigt på måndag. Tror jag hittade två som passade till och med, vi får se hur långt vi kommer efter att vi suttit idag.

Bild lånad av Lindex

Magsjuka är faktiskt bra på ett sätt (jomen lite så faktiskt). Man, eller jag kanske jag ska skriva, märker vad det är vi har för lite av hemma eftersom det är galna mängder som ska tvättas hela tiden när sjukdomen pågår. Påslakan har vi tillräckligt av, handdukar likaså och kläder också. Nattkläder till finns däremot för lite av så jag lovade henne igår att vi skulle köpa nya nattlinnen till henne, med långa ärmar. Klickade hem det här fina från Lindex.

En annan sak som fullkomligt lyser med sin frånvara när det är magsjuka i huset är en torktumlare. Vid de tillfällena fattar jag verkligen inte hur vi klarar oss utan en!? För skulle vi ha en sådan skulle ju tvätten torka snabbare haha… Men det är bara då vilket såklart inte är vardag så jag kan hålla ut ett tag till. Vi behöver bygga ut huset eller bli av med skötbordet innan vi kan få in en torktumlare.

Ha BÄSTA dagen!


Annons

Kommentarer


 1. Rebecca 4 oktober, 2017 on 12:13 Svara

  Då måste jag tipsa om luftavfuktare! Vet inte hur vi klarade oss innan. Billigare än en torktumlare och torkar tvätten på ungefär samma tid. Dessutom kan du flytta rundor på den 😉

 2. Sandra 4 oktober, 2017 on 13:22 Svara

  Tre barn och ingen torktumlare det är grymt det. Jag har två barn och skulle aldrig vilja vara utan min tumlare! Sedan är jag dålig att tumla kläder men alla underkläder, strumpor, handdukar och sängkläder 👍🏻

 3. Annika 4 oktober, 2017 on 18:29 Svara

  Vi har inte heller någon torktumlare hemma. Vi saknar plats. Men nu ska vi testa en kombinerad tvätt och torkmaskin👍🏼 Äntligen kan kläderna bli torra snabbt utan att pryda halva huset :)

  • Evelina 4 oktober, 2017 on 18:36 Svara

   Åh säg gärna till om ni tycker den är bra! Mange pratar om en sån med 😊

 4. Helen 5 oktober, 2017 on 22:43 Svara

  Jag skulle dö utan min tumlare!! Allt går ju så mycket fortare, man slipper ju ett helt moment, hängningen! Plus att det torkar fortare!
  Iom att jag ofta kör utan sköljmedel pga en mini nu, så blir kläderna och handdukarna ändå mjuka och fina plus att det tar bort massa äckel ur kläderna som fastnar i filtret!!
  Jag tumlar mer eller mindre alla barnens grejer utom enstaka plagg. Vuxnas slit och slängkläder, typ mjukisar osv men inte makens tröjor haha, gjorde det förut och en stor del av hans hoodies har nu för korta armar! Ups 😇 – perfekt då kunde jag ta dom! 😄

 5. Anna 7 oktober, 2017 on 16:00 Svara

  Ha en skötbädd på torktumlaren! Underbart att kunna tumla sängkläder, handdukar å underkläder! Krya på de små!

  • Evelina 7 oktober, 2017 on 16:55 Svara

   Vi har skötbordet på tvättmaskinen idag! Får inte plats både och eftersom vi har både badkar och dusch i badrummet ☺️

 6. Angelica 13 oktober, 2017 on 11:59 Svara

  Jag tumlar knappt några kläder. Så vi har en luftavfuktare. Kläderna torkar supersnabbt! Sån himla skillnad! Vi flyttade precis och satt intr igång den och vi började fundera på vad som hänt med kläderna, de torkade ju aldrig! 😂 Så kom vi på att vi måste packa upp den och vips, torkar två maskiner på torkställningen på en natt ✨ Så smidigt!
  En kombinerade tvätt och torktumlare gör ju också att du inte kan starta nästa tvätt förrens den försts är tvättad och torkad, alltså det tar ganska lång tid.

  Lycka till! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna