VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BRÖLLOPSDAG & ÅRSDAG


Tycker det blev fin bröllopsdag (och årsdag) även om tiden och orken inte var speciellt stor. Blev liksom pizza på menyn hehe. Mange hämtade barnen, jag ”jobbade” över och vi är alla förkylda, hela bunten. Jag hade med mig lite köpta kärleksbevis hem och när jag kom hem möttes jag av ett hav av rosor (jamen typ), eller rättare sagt en för varje månad vi varit tillsammans. Jag sa att han ju kommit billigare undan om han hade fokuserat på månader som gifta haha, men det är himla gulligt att han värdesätter årsdagen för när det blev vi från första början högt också.

Tårtan är för övrigt DEN godaste som finns, köpte den första gången förra året för att vi skulle ”få” en egen bröllopstårta eftersom vi inte ordnade med någon i New York. Kladdkakebotten med hallonmousse, täckt av vit chokladmousse. Och visst är den fin med rosa sidenband och vita rosor? Påminner om min brudbukett som gick i vitt och ljusrosa (finns bild i inlägget under).


Kommentarer


  1. Eleonora 8 september, 2017 on 13:16 Svara

    Låter jätte gott! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna