VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN RIKTIG SHOPPINGDAG

Wow, vilken härlig dag det var igår. Jag hämtade upp Petra på morgonen för en tripp till Ullared. Vi teamade verkligen bra med var i butiken vi ville gå osv, en fördel i kaoset som det kan bli på en del ställen där. Gekås har blivit enormt sen jag var där första gången för över 20 år sen men nu är det prick 4 år sen jag var där senast.

 

img_0330

Aston hjälpte mig att starta bilen

 

Sen var han något skeptisk till att vinka av mig men han och Idun hade en rolig dag med pappa


Jag kom med med ett gäng kassar innehållandes saker till hela familjen. La allt mitt i sätet bak så Petra fick ha sitt i bagaget, lättast så när man kommer hem och slipper sortera saker.

Det blev en lång shoppingdag, vi var kvar nästan till stängning haha. Inte alls var jag tänkte eller trodde men vi riktigt njöt av att bara gå och prata och kolla i lugn och ro. Vi satte oss i bilen med trötta ben och ryggar, men väldigt glada. Nöjda med våra köp och dessutom var det helt underbart att prata ikapp, vi har inte setts sedan vår avslutningsmiddag efter sista seminariet i början av juni.


Morgonen var som minijulafton. Idun frågade direkt efter klossar, som hon bad mig köpa igår så det var jag såklart tvungen att hitta. Hon tycker det är roligt att bygga, men vi har rätt få.

Strax väntar fransfix för moi, M har redan hunnit vara i stugan en sväng. Han åkte redan vid 07 precis när barnen började vakna för att hinna med några timmar där idag.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna