VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LÖRDAGSLYX

Vår lördag var fylld från morgon till kväll med roliga saker så jag glömde visst att kika in här. Vi började med att köra mot min syster och hennes familj. De flyttade till en ny lägenhet 1 april så vi tyckte att det var på tiden att vi hälsade på haha. Kanske kan skylla på att det är 12 mil mellan oss men ne. Bättring på den för 12 mil är faktiskt inte så himla långt. Vi bjöds på jättegod lunch och sen pratade vi massor i flera timmar medan barnen lekte. Elion har ju två kusiner som är jämngamla – Loke som är född samma år men i april och Freya som är 2 år äldre. Innan vi åkte hemåt rastade vi minisarna i en lekpark men så såg vi att regnet var på väg så vi skyndade oss in i bilen och hemåt.

 

Väl hemma hann vi nästan bara vända innan vi skulle gå snett över gatan till grannarna. Vi har tre familjer som vi umgås med här i området och varje gång det blir av, att hela familjerna träffas, fylls jag av känslan att aldrig vilja flytta. Det är underbart och lite lyxigt att ha fina vänner nära. Speciellt nu i småbarnsåren när man kan bära med en barnstol eller gå hem och hämta en blöja. Eller som jag, gå hem och natta Aston eftersom han inte älskar att nattas borta (det går liksom inte, han kommer inte till ro och vill inte sitta still). När vi satte oss i soffan hemma tog det inte många minuter innan vällingen var slut, han sov och jag kunde gå tillbaka med honom i vagnen.

Vi bjöds på god mat för andra gången samma dag och något annat som som är lyxig är såklart att inte behöva laga mat en enda gång på hela dagen. Fast när jag tänker efter gjorde vi ju inte det igår heller haha.

 

Har ni testat? Om inte – DO! Så himla gott och sommarfriskt.

 

En populär katt och en Elion med superfixad frisyr. Haha han är så söt när vi ska iväg eller det kommer någon hem till oss, när det liksom är något extra. Då ska håret fixas och en piké eller skjorta ska på.

 

Hur länge man kan leka med klädnypor? Oändlig tid tydligen. Idun somnade med två i handen efter att ha lekt med dom sen vi kom och nästan 5 timmar framåt haha.

 

Världens bästa tjej som var alldeles fascinerad av regnbågen ♡

Efter en sen kväll/natt (vi gick hem framåt 02) sov minisarna i alla fall till nästan 08 då Idun kom in till oss och även väckte Aston. M får sova annars tror jag inte han kommer må så bra idag hehe. Elion var precis uppe på toaletten men jag bad honom försöka sova lite till (han somnade om direkt). Räddas de som räddas kan ;). Nejdå, jag känner mig faktiskt helt okej pigg. För mig är det viktigt och en självklarhet att inte dricka alkohol så att jag blir annorlunda framför barnen, och det är såklart tacksamt även dagen efter.

KRAM

 

 

 


Kommentarer


  1. Hanna 16 juli, 2017 on 21:48 Svara

    Det låter sunt – men det är alltså inte en självklarhet för din man? Märkligt att det även där ofta är vi kvinnor som känner att vi vill ta det lugnt för barnens skull, men att männen inte tänker lika – och att vi kvinnor på ngt sätt är helt ok m det? Nu generaliserar jag men det är min erfarenhet iallafall…

    • Evelina 16 juli, 2017 on 23:22 Svara

      Jag skriver såklart bara om mina tankar och funderingar, men klart vi båda sätter barnen främst. I vårt fall är det dock så att han gillar alkoholhaltiga drycker mer än vad jag gör, så då blir det ju också mer naturligt att han brukar dricka mer än vad jag gör, utan att jag på något sätt tycker det känns orättvist. Man får hitta sin egen balans i relationen tror jag så båda känner att man får ta plats, men på olika sätt. För att ge ett motexempel till alkoholgrejen är jag mer morgontrött än honom och uppskattar sovmorgnar mer än vad han gör, då blir det mer naturligt att han går upp oftare med den som vaknar först än vad jag gör när vi båda är lediga. Men det ÄR ju säkert som du skriver, fortfarande får kvinnan i många relationer ta ett större lass och ansvar vad gäller barnen än vad mannen gör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna