VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KANSKE MITT FEL

Två bilder från helgen – ännu en älskad tyllkjol (H&M) och älskade minisar. Det är verkligen en helt ny värld nu när Aston har börjat gå överallt. I love it!! Även om det blir mer att hålla koll på så är det framför allt väldigt roligt och jag har längtat.

Regnet öser ner utanför och ja, det har väl regnat till och från hela helgen. Igår gick jag i jeans för första gången på flera veckor! Har inte saknat det, kjol är helt klart min nya grej. Vi har varit uppe sedan 06 och min telefon har varit borta nästan sen dess (vill skylla på barnen men vet inte ännu haha) så jag ska försöka hitta den. Rätt skönt att ha mobilfritt emellanåt (kom in i det på Rhodos även om jag inte är lika duktig här som där) men jag behöver mitt bank-id.

STOR måndagskram! Kanske har du semester nu?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna