VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

FREDAGSFIXET

Vi har gjort en planering för att hinna måla färdigt tak och väggar i sovrummet innan vi reser nästa helg men det ska såklart passa hela familjen på bästa sätt. Igår kände inte M för att åka till stugan så jag föreslog att vi skulle åka och köpa det sista som behövs, och sen åka till stugan en stund för att göra sånt som inte tar speciellt lång tid men med fördel för att det är väntetid, vilket spar tid som idag.

 

img_1533.jpg

Vi började på Flügger där vi (jag) inte kunde bestämma mig fast jag trodde att jag hade gjort det hahaimg_1528.jpg

Så det slutade med att vi köpte två prover! Två nyanser av grått som är brevid varandra i färgskalan.


img_1529.jpg

Att renovera med småbarn kräver oavsett mat på regelbundna tider så vi köpte med pizza som vi åt innan småfixet. Aston åt som en häst och Idun som en mus. Hon är lite så, vissa dagar äter hon för 5 (som på Soya häromdagen) och vissa dagar petar hon mest och äter någon grönsak eller två. Är det något jag inte stressar upp mig för i föräldraskapet så är det när mina barn inte äter – de äter när de är hungriga. Med Elion var jag det först, men så läste jag i en tidning just att de äter när de är hungriga och att de måste lära sig att de äta för sin egen skull. Den artikeln fastnade minst sagt. Men det är ju rätt logiskt egentligen, vi kan ju också vara olika hungriga eller sugna på olika saker :).


img_1482.jpg

En av de grå, den mörkare. Ska visa båda sen så får ni gärna tycka till!


img_1481.jpg

Denna utsikten kommer vi att ha från sängen, tänk att vakna med soluppgången över sjön


img_1479.jpgimg_1480.jpg

Kan man BLI lyckligare över att sparka fotboll?! Ja om man heter Elion kanske haha. Det märks på många sätt att de två är bröder. Ska bli spännande att se om fotboll blir det största intresset för Aston också, med tanke på hans bollglädje :)

Efter frukosten idag skjutsade vi upp pappan i huset till stugan och hängde med honom en stund. Vi får åka och hämta honom senare igen, idag är ingen dag jag vill vara där med barnen hela dagen. Det är inte lika härligt när det regnar, hela grejen där är ju liksom att njuta av lugnet utomhus eftersom insidan inte är speciellt barnvänlig eller färdig.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna