VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

A MEN INTE B

Idag har jag smidit planer, älskar’t!! Att planera överraskningar för de jag älskar. Ja nu säger jag A och inte B, men ni får ju veta i sinom tid och jag har inte något annat att berätta om direkt ändå haha.

Jo kan ju berätta att vi fick veta på middagen igår att alla (på Ms sida) fortfarande vill försöka byta till samma efternamn, även om hans föräldrar fick avslag på det namnet de ansökte om. Jag trodde att vi skulle hitta egna namn nu då, men det alltså som att det kanske blir ett och samma. Det skulle vara himla roligt!

 

img_1362.jpg

Lunchpromenaderna IS BACK, tjoho!! Trodde inte att ”sommarlov” skulle ge mig den här känslan, ett porlande lyckorus, men kanske jag varit mer stressad över skolan än vad jag har trott.

Större delen av dagen, förutom promenaden för sovstund och hämta Elion på skolan, har det varit regn ute. Ösregn till och från. Så vi har mest varit inne. F är tränade på fotbollen så han åkte med Elion dit så kunde jag vara hemma med minisarna. M har varit i stugan och slipat och spacklat igen. Det ska bli så kul att måla där men något färgbeslut har det inte blivit. Känns som att om färgen är ljus, upplevs färgen ännu ljusare i sin helhet, och om färgen är mörk upplevs den ännu mörkare i helheten? Frågan är liksom var brytpunkten är haha, jag vill ha någonstans där mittemellan tror jag.

 

 


Kommentarer


  1. Inne hos Ina 31 maj, 2017 on 21:33 Svara

    Tapetsera istället, då minskar valmöjligheterna 😉 eller sätt upp prover på väggen och se hur de ser ut i olika ljus, så gjorde jag i vårt vardagsrum. Då var det lättare att välja rätt nyans ?
    Kram!

    • Evelina 1 juni, 2017 on 10:12 Svara

      Vi vill ha målade väggar 🙂 Men ja, testmåla kanske det får bli, det verkar både kul och smart hihi! 🙂
      Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna