VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

NYHETER FRÅN POLARN O. PYRET

Inlägget är i samarbete med Polarn O. Pyret.

Jag ÄLSKAR när klädtillverkare tänker på miljön och bra och hållbara materiel till våra små. Polarn O. Pyret gör det fullt ut vilket ni kan läsa om här. De har t ex målet ”3 barn i varje plagg”, att varje klädesplagg ska klara av att ärvas mellan minst 3 barn. Fantastiskt!

Vi har fått äran att visa några av alla härliga nyheter från Polarn O.Pyret:

  IMG_1302

Outfit till mini – t-shirt, jeansshorts, strumpor

IMG_1293

Outfit till mellan – t-shirt, byxor, strumpor

IMG_1292 2

Outfit till stor – t-shirt, jeansshorts, strumpor

IMG_1315

Strumpor – kan man ha för många? Roliga mönster och glada färger piggar upp ett annars ganska tråkigt klädesplagg tycker jag :)

IMG_1329

Printen på dessa t-shirts blir man också glad av!

IMG_1371IMG_1374

Haha inte lätt att fota tre stycken alltså ♡

IMG_1380 IMG_1383

Alla barnen fick även varsin skaljacka – ett ytterplagg som med fördel kan användas året runt. Vind- och vattentäta med heltejpade sömmar.

Här hittar du Elions, Iduns och Astons.

IMG_1423 IMG_1429 IMG_1433

En jacka med alla rätt – avtagbar luva, halsskydd mot dragkedjan, reflexer fram och bak, reglerbara ärmslut och i nederkant och som sagt – passar till alla väder.

Mitt första minne med Polarn O. Pyret är från när Elion var nyfödd och han hade en marinblå overall därifrån. Och nu 7,5 år senare har han en marinblå jacka därifrån. Polarn O. Pyret har ju kläder för nyfödda och upp till 12 år.

IMG_1395 IMG_1398 IMG_1403 IMG_1409 IMG_1410 IMG_1417 IMG_1418 IMG_1422

In action & syskonkärlek


Annons

Kommentarer


 1. Agneta 12 maj, 2017 on 12:56 Svara

  Älskar Polarns kläder! Nu när sonen snart är nio år vill han inte längre ha de randiga tröjorna. När han var liten hade han under flera år i stort sett inget annat än deras kläder, han trodde hans kläder var märkta med ”P” på armen för att det var hans:)!
  Strumpor därifrån kör vi dock fortfarande med! Superbra kläder som tål att ärvas!

  • Evelina 13 maj, 2017 on 11:58 Svara

   Hahaha så söt! Jag älskar att sortimentet är fyllt med härliga prints utöver ränderna, Elion blev så glad när han fick välja tryck på sin t-shirt :)

 2. Marlene 12 maj, 2017 on 15:45 Svara

  Älskar POP! Mina tre har också dessa jackor. Äldsta sonen har den gröna och dottern och yngre sonen har varsin marinblå. Bästa jackorna! Lite dyra kanske.. men som sagt, de går lätt i arv så jag tycker det är värt det 😀

  • Evelina 13 maj, 2017 on 11:47 Svara

   Hihi vad komiskt att jag valde likadana färger, om än i annan kombination. Precis, om märkeskläder som PoP håller som sagt länge och även om man inte får fler egna barn kan andras barn i närheten få ärva. :)

 3. Linda 13 maj, 2017 on 09:40 Svara

  Hej!
  Tokgillar din blogg i vanliga fall. Men detta inlägget känns bara.. konstigt!

  Jag har följt din blogg i flera år och har aldrig någonsin sett att ni har använt pop till era barn. Och nu har dom alla rätt.

  Trist när bloggare gör allt för samarbete/pengar/gratis kläder.

  • Evelina 13 maj, 2017 on 11:43 Svara

   Vad tråkigt att du känner så. Som sagt använde Elion PoP en hel del men det var ju länge sen och inget bloggarkiv som är öppet så man kan se. Det finns många bilder på Elion och polarns mössor tex, älskar dom! Även Idun och Aston har haft några bodysar från PoP, bara det att allt visas ju inte här inne heller men jag kan hålla med om att jag köpte det mer förr så får bättra mig där nu när jag fått en reminder om deras plagg, om det så var genom ett samarbete :). Ett samarbete behöver ju för övrigt inte betyda att det är grejer jag har testat långt tillbaka eller provat förr, det är ett arbete och precis som alla arbeten är det min uppgift att visa varför man ska välja vissa produkter och berätta vad jag tycker är positivt med grejerna. Det gör man ju låt säga i vilken butik som helst, eller hur? Också för pengar, det ÄR ett jobb. Men för mig är det viktigt att det är ett varumärke som jag gillar och kan stå för vad gäller bloggsamarbeten, som jag vill förknippas med. Och polarn och pyret är defintivt ett av dom!

 4. Emma 14 maj, 2017 on 08:46 Svara

  Grymt att du samarbetar med pop. Älskar kläder som är är bra genom hela kedjan. Från produktion till att det nuddar barnets hud.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna