VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ACCEPT, LET GO & BELIEVE

Onsdag och INGET poddavsnitt för första gången sedan i slutet av januari. Känns lite konstigt faktiskt. Föreläsningsdag står på schemat och i eftermiddag fotbollsträning med Elion. Lite som en repris av måndagen kan man säga :).

Vilken skillnad det gör att få sova 6 timmar ostört! Känner mig som en helt ny människa idag. Pigg kanske inte är ordet jag skulle använda, men inte zoombiefeeling.


past-present-future-quote-5-picture-quote-1

Det är många klyschor som ju äldre jag blir, blir mer och mer greppbara. Att leva i nuet till exempel. Kanske det är något som kommer med barnen? De gör det så uppenbart att livet är NU, allt nytt de lär sig och visar, allt de blir fascinerade över som vi ofta tar för givet… Jag vill bli ännu bättre på att leva i nuet och då tror jag att det är ett superviktigt förstasteg att faktiskt lämna det som skett och som inte längre går att påverka. Inte strunta i det, lära sig av det som varit måste man göra för att förändra det man vill förändra och kanske förbättra med sig själv och sitt liv. Men inte stanna kvar där och liksom leva där, älta. För man kan ju faktiskt inte ändra det som varit, inte på något sätt. Drömma om framtiden är viktigt, drömma och hoppas och önska om vad det är man vill jobba mot. Samtidigt som framtiden är sen, what will be will be. Det går ju inte heller göra så mycket åt idag, även om dina val leder dig dit du kommer hamna. Men här och nu är faktiskt det som egentligen spelar roll. För vem vet med säkerhet att det kommer en morgondag?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna