VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PMS & PODDPAUS

Hej vänner! Jag önskar att jag kunde säga att jag har en bra dag men nja – vi har haft ännu en sömnfattig natt, Aston är gnälligare än någonsin och jag har PMS. Tur ändå att jag får vara hemma idag när tröttheten stör, hade varit värre med ännu en föreläsningsdag ;). Nu sover Aston, kanske han tar ikapp förlorad sömn och vaknar gladare sen? Hoppet är det sista som lämnar en hihi.

Gårdagen gick i ett. Föreläsningar hela dagen, tidig middag och så fotboll med Elion. Efter det orkade jag inget annat än att titta på Prison break med M i soffan så idag tar jag igen tråkiga måste som tvätt. Plugg blir det någon timme ikväll när M åker till stugan. Ja det är mycket som ska hinnas med men nu är det inte långt kvar till sommarlov! Som ju inleds med en vecka i Grekland. Man kan säga att vi LÄNGTAR.

Podden får pausa den här veckan, vi får helt enkelt inte till det med helgen som försvann pga omständigheter i Josefines familj och nu är det vardagslivet hos oss båda som kommer emellan. Vi har ju båda andra sysselsättningar på 100 %, barn som spelar fotboll kvällstid etc. Hoppas ni förstår och kanske längtar lite extra tills nästa onsdag istället ♡

  IMG_1126TIPS – Kappahl har erbjudande på vissa t-shirts. Jag köpte två till Elion för 149 kr och en till Idun och en till Aston (de två till höger) för 99 kr (ordinarie 79 kr/st). Perfekt till sommargarderoben!

ÄLSKAR såna här kläder med härliga färger och tryck.

IMG_1119IMG_1122

Iduns t-shirt är nog den coolaste jag sett! Passar så bra till henne också 🙂

KRAM


Kommentarer


  1. Tilda 9 maj, 2017 on 12:49 Svara

    Åh massa peppkramar till dig. Vissa stunder är tuffare än andra med barn. När de sover dåligt, gnäller mycket samtidigt som man själv har tusen saker att ta tag i… ja då känner man sig inte alltid så energifylld precis. Men bättre tider kommer! <3
    Tråkigt att det innebär podd-paus men det förstår vi ju såklart! Viktigaste att ni tar hand om er själv och familjerna.

  2. Maria 9 maj, 2017 on 21:47 Svara

    Hej! Ville barasäga att jag tycker att det vore jätteroligt o höra er prata om PMS i podden! Som jag för övrigt tycker väldigt mycket om ? Trevlig kväll!

  3. PMS-Podden 10 maj, 2017 on 09:16 Svara

    Åh, hoppas du mår bättre snart! Vi vet verkligen hur det känns att ha PMS! 😉 Kram från oss!

    Jenny & Charlie på PMS-Podden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna