VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Zzzeminarium

img_6181.jpg

Gaaah det var ett ganska tufft seminarium kände jag! Eller så är jag bara trött. Var redo i början men var sist i turordningen så fick alltså köra mitt precis mot slutet och då var jag allt annat än pigg. Var ju inte ens pigg från början. Hoppas lilleman kryar på sig så jag får sova en del fram till fredagens tenta iaf.

Hemmaplugg nu och så måste jag ta tag i vissa bloggrejer. M är med minisarna i lekparken så jag har huset för mig själv. Underbart skönt det lugnet alltså ;). Förresten, idag tänkte jag att det var lugnt med överlämnandet till farmor, för Aston sov. Men då blev Idun jätteledsen när jag skulle gå! Hon som aldrig blivit det innan, hon brukar bara vinka, säga hejdå, ge en slängpuss och säga vuxna kommer tillbaks, som Daniel Tiger gör (otroligt pedagogiskt program det). Hon kanske också har en förkylning i kroppen eller så.

Kram!


Kommentarer


  1. Sara 2 maj, 2017 on 21:47 Svara

    Helt normalt av Idun att reagera. Det är nästan alltid så att barn förr eller senaee reagerar om de inte gjort det direkt. Sunt! Om det fortsätte visa dig trygg med att farmor fixar det så går det snart över. / förskollärare ??

    • Evelina 2 maj, 2017 on 22:06 Svara

      Åh tack för input! Vad skönt att höra ändå ??❤ Det löste sig fint, och det är skönt att kunna ha en dialog med Idun efteråt. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna