VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MAJ

Hello maj, min favoritmånad! Vet inte om det har att göra med att jag fyller år i maj som gör att jag älskar maj lite extra? Känner du också så med din födelsedagsmånad? Men sen är ju maj också månaden då sommaren faktiskt kan hälsa på, allt blir grönt, hela sommaren är framför… Ja jag fullkommligt älskar det! Vår och försommar är mina absoluta favoritårstider. Speciellt de åren när vintern har varit toklång, som i år.

Jag sitter i svärföräldrarnas hus och det känns sådär alltså med tanke på att solen har hittat tillbaka, men jag måste. Tenta på fredag och detta är enda dagen jag får helt för mig själv. Tis-tors blir eftermiddagsplugg. Imorgon har jag dessutom ett seminarium på skolan. Längtar till fredag klockan 12 då tentasalen stänger! Helgerna efter tenta är de bästa haha. När man inte kan plugga ens i huvudet sådär i smyg om man skulle försöka, för det finns inget nytt påbörjat.


img_6010.jpg

I lördags fick jag en stund på köpcentret, jag behöver nya BH:ar. Tror ni att jag köpte BH:ar? Nope. Men en hel del annat hehe. Dessa shorts på Lindex t ex. Chinosbyxor är en favorit så hur bra med chinosshorts?! Love it. Finns i andra färger också, jag köpte dessa och ljusblå, det var ändå 30% rabatt om man köpte minst tre varor tack vare att A6 fyllde 30 år.


img_6009.jpg

Köpte även den här kjolen som också är väldigt min stil i modell. Har en kjol i liknande modell från förrförra sommaren, och jag blev glad när jag såg att det verkar vara på modet nu, med dessa midjemarkerade lite längre kjolar. Ska bunkra upp med flera. Denna fann jag dock på Kappahls rea och för en hundralapp kunde jag inte låta bli den även om den inte är somrig direkt haha, men en svart kjol är bra att ha i garderoben.

  ♡


Kommentarer


  1. Bloggande fyrbarnsmamma 1 maj, 2017 on 17:07 Svara

    Kjolen är jätte fin! Och vilket bra pris:)!

  2. Inne hos Ina 1 maj, 2017 on 19:50 Svara

    Så fin kjol! Skulle vilja ha något liknande..

    Angående favoritmånad så känner jag inte att min födelsemånad är min favorit. Jag fyller år i januari. Däremot tycker jag inte att det är en lika hemsk månad som alla andra verkar tycka så födelsedagen kanske spelar in i det. Min favoritmånad är september. Därför såg jag till att vi gifte oss då, haha 😉

    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna