VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SISTA DAGEN PÅ EN MAGISK ERA

Hej söndag! Hoppas att du har sovit gott inatt och vaknar pigg. Jag är fortfarande inte helt kry samtidigt som jag inte är sjuk heller haha. Men ofantligt trött och allmän förkylningskänsla sådär. Har knappt reagerat över att det är april nu men det är det ju. Ett mål jag har innan sommaren är att göra den där syskontatueringen. Lillebror har redan gjort sin, för snart ett år sen till och med, så jag och lillasyster bestämde igår att nu får vi ta tag i det. Skyller på mina graviditeter och sådär men nu finns ingen ursäkt och jag längtar ju efter den!

Startade dagen med sovmorgon och efter frukost var det poddags med Josefine. Det kändes nästan som ett terapisamtal idag, inte för att jag har varit på något men jag tror att det kan jämföras med det hihi. Lätta hjärtat och bolla tankar. Vi pratar lite om just det faktiskt, att de flesta nog behöver ”gå och prata” med någon och inte minst tillsammans med sin partner. Intressant ämne och vi frågar er om råd! På onsdag kan ni lyssna.

img_5083.jpg img_5084.jpgimg_5085.jpg

Efter cupen igår gick vi ut på familjepromenad till en lekpark. Det var en sån där extra fin stund som sparas långt in i hjärtat. Barnen lekte så fint och ingen ville gå hem men till slut började magarna kurra. På mig och M haha, barnen som annars är väldigt punktliga med sina måltider ville verkligen bara fortsätta leka. Aston går inte ännu som ni ser ;)…

Idag är sista dagen på en väldigt speciell tid, en tid då vi tillsammans har fått maxa familjetid på ett helt nytt vis. 7 månaders föräldraledighet är över för M som börjar jobba imorgon och det är dags för ett helt nytt jobb dessutom. En spännande vecka med förändringar är på ingång alltså. Kanske därför igår i lekparken kändes sådär känslosam? Som ett avslut? Det är det väl på sätt och vis men samtidigt in, vi kommer fortfarande ha lediga helger tillsammans. Kanske tiden tillsammans värdesätts ännu mer då också?


Kommentarer


  1. Magda 2 april, 2017 on 17:05 Svara

    Hihi ja här sitter jag och torkar tårarna pga mina gravidhormoner. Förstår känslan ni går igenom nu. Hoppas såklart det går bra nu med allt nytt som väntar. Spännande!
    Kram

  2. Åh så spännande det låter med en syskontatuering 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna