VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

JINX

Jag får skylla mig själv, jag vet ju att det kan vara väldigt onödigt att skryta om ens barns sovvanor hehe. Vad tror ni hände inatt efter att jag skrev att jag är så glad över att det äntligen är bättre nätter? Jamen både Idun och Aston har sovit dåligt hela natten. Först Aston när vi gick och la oss, så han fick sova mellan oss hela natten. Och sen Idun till och från, vid halv 5 gick jag in och la mig brevid henne i hennes säng. Men sova ville hon inte direkt så vi låg bara och kramades i två timmar. Alltså den sängen är inte gjord för en kvinnokropp kan man säga. Samtidigt som det ändå var väldigt mysigt.

Elion kom hem vid 21 igår och eftersom han har studiedag idag tänkte jag att han får sova ut så lämnar jag honom på fritids vid 10. Men fritids ringer och berättar att det är utflykt till Stadsparken idag! Så alldeles nyvaken skjutsade jag honom dit. M och minisarna gick tidigt utanför huset för hotellfrukost med vänner. Jag har sista-dagen-innan-tenta men känner mig ganska lugn.

img_4965

Dagens detaljer – blus Lindex, klocka Hexter & Baines.

Förutom plugg har jag och Petra bokat in en dejt på en sån där föreläsning som är utanför utbildningen. Vi ska gå på 6 extra föreläsningar under 3,5 år, vilka vi ska kunna koppla till socialt arbete på något sätt. Idag handlar det om krishantering i New Orleans och Baton Rouge.


Kommentarer


  1. Mirche 30 mars, 2017 on 11:29 Svara

    Åh, igenkänning… Min son är en månad äldre än Aston. Tänkte igår att åh vad skönt att nätterna är bättre med mer sammanhängande sömn! Och inatt var det INTE kul… ? Så sliten mamma idag ska försöka hålla sig högst neutral till nätterna framöver… ?

    • Evelina 30 mars, 2017 on 11:39 Svara

      Hahaha jamen precis….. Håller tummarna för er! Tycker ändå det känns hoppfullt när det är bra ibland i af 😉 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna