VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN SLÄNG AV SKOLTRÖTTHET

IMG_0342

Tar tillbaka allt ja sa om att ha fullt på sömnkontot – jag är tröttare än någonsin. M säger att han känner sig hängig så kanske är en ny ”härlig” förkylning på gång.

Andra funderingar – skoltrött? Jag har en otroligt stor motivation i min ryggsäck men jag känner att den tryter för tillfället. Försöker påminna mig om att detta jobbet jag måste göra för att jag ska kunna få andra jobb jag vill ha. Fick en liten uppenbarelse kring det häromdagen, vad jag skulle vilja göra sen. En ny dröm i mitt yrkesliv. Det finns i och för sig mycket jag skulle vilja testa på och jag tror att det som kan låta tråkigt (typ biståndshandläggning) egentligen är väldigt givande. En sak jag har insett är att jag nog inte ska arbeta direkt med barn och ungdomar som far illa i alla fall, alltså vara den som ska sköta barnutredningar. Det tror jag kommer påverka mig alldeles för mycket, jag skulle nog inte klara av att vara saklig och objektiv där. Men vi får se. En viktig lärdom för alla socionomstudenter tror jag är att man är medveten om sina egna gränser. Det är ett så brett yrke, du kommer hitta något som passar just dig. För mig är det allra viktigaste att få vara en hjälpande hand för de som behöver en sådan och allra helst för barn och ungdomar.

IMG_0324

Mysbyxor och hoodie på idag, en självklarhet i hemmatentaplugget.

KRAM


Kommentarer


  1. Tror säkert biståndshandläggare är spännande :). Allt är väl egentligen vad man gör det till också 🙂

    • Evelina 29 mars, 2017 on 19:33 Svara

      Så är det ju! Har hört väldigt många (färdiga socionomer) som sagt att de nu jobbar med just det de först tänkte att de inte alls skulle arbeta med haha.
      Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna