VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DREAMS

Det råder en hel del drömmar och planering hos oss, alltså mycket tankar och inte lika mycket göra. Drömmar har väl de flesta (hoppas jag!?) men eftersom jag är student är det en del drömmar som får pausa tills även jag har ett jobb med stadig lön. Typ bygga ut huset men allra mest tänker jag resa! Nu jobbar ju jag så vi kan ändå leva ungefär som ”vanligt”, men just resa skulle jag vilja göra mer. Grekland ska vi till i sommar men det hade nog inte blivit en sån resa (all inklusive till jättefint hotell) om jag inte hade haft flera presentkort på Ticket. Då hade vi fått ”nöja” oss med att åka till svärföräldrarnas hus i Spanien vilket såklart också är en riktig förmån att ha. Men jag tänker Thailand, USA, weekends! Det sista visualiserar jag mig och M själva – lämna minisarna till farmor och farfar över helgen och där är såklart deras ålder en väldigt avgörande faktor med hihi. Man gör såklart som man själv vill men jag har svårt att sova ifrån mina små. Tror Elion var 2,5 första gången han gjorde det hehe. Den här gången blir det nog tidigare. Eller ja, Idun är ju redan över 2 år haha! Fast Aston kom ju. De två har varandra. Sen tänker jag som min syster erbjöd, att hon och sin pojkvän kommer hit och sover över HÄR, så vi kan sova på hotell i stan. Det är första målet och något jag ser fram emot väldigt mycket. Hade varit supermysigt! En kväll på stan med min man och sen sova ostörda en hel natt. Och få längta hem sen på morgonen till våra små, för det är jag helt övertygad om att vi kommer göra hihi.


img_4554.jpg

Ja tack 🙂

Var vill du resa?


Kommentarer


  1. Elma 23 mars, 2017 on 14:40 Svara

    Dubai! Oh Dubai, mitt favorita vinterresmål som vi gärna återvänder till varje vinter. Jag hoppas det blir av i år igen, när jag lägligt nog fyller 30 också hihi perfekt present. Annars drömmer jag om att åka tillbaka till Barcelona och denna gång med vår son. Eller Maldiverna om 2 år när mannen fyller jämt och vi firar 10 år som gifta?! Ja jisses jag har en lång lång reslista som jag vill bocka av ?

    • Evelina 24 mars, 2017 on 09:32 Svara

      Åh Dubai vill jag också till kom jag på nu!!! Verkligen perfekt 30-årspresent ?

  2. Johanna 23 mars, 2017 on 16:49 Svara

    Jag vill tillbaka till mitt älskade Manchester, staden som är mitt andra hem. Studerade där under 2015. Om jag ska drömma riktigt så vill jag bila genom USA för att få se och uppleva så mycket som möjligt. En dag…:) kram

  3. Agneta 23 mars, 2017 on 17:57 Svara

    Vi åker till Grekland 1-2 ggr per år. Förra våren var vi (jag, mitt x och vår son) till New York! Jag älskar den staden! Alltså sååå härligt på alla vis! Paris var jag till några år sen, också ett ”måste” men vad gäller städer så är NY bäst!
    Rhodos har jag en speciell kärlek till! Tzambika-stranden där är ljuvlig!

    • Evelina 24 mars, 2017 on 09:32 Svara

      Ja new york är ju såklart min favoritstad också ☺️?
      Vad härligt med Grekland så ofta! Testar ni nya resmål då eller kör ni favoriterna?

      • Agneta 24 mars, 2017 on 15:56 Svara

        Rhodos eller Kreta brukar det bli men jag tycker nog bäst om Rhodos! Sen vill jag till Kroatien och Sardinien också. Förstår inte varför jag inte har obegränsat med semesterdagar:)! Älskar verkligen att komma iväg och är sååå tacksam att ha möjligheten.

        • Evelina 27 mars, 2017 on 11:51 Svara

          Åh Rhodos ska vi ju till! Har aldrig varit där innan. Ja mer resor och SEMESTER åt alla 🙂

  4. Monika 23 mars, 2017 on 18:57 Svara

    Vill resa tillbaka i tiden då min kropp inte hade diagnoserna reumatism och utmattningssyndrom. Inte sovit en natt sen mars -15 då min älskade son föddes. Är ensamstående och en all inclusive bara vi två vore toppen, varsomhelst. Tyvärr är det endast en dröm. Gråter ofta över att aldrig kunna se och visa sonen världen. Fem år på universitet, forskarutbildning och sen pang. Kroppen sa good bye. Men vi har varandra och varje dag är ett äventyr, om en tufft för mig.

    Kram
    Monika

    • Evelina 24 mars, 2017 on 09:30 Svara

      Vet du, jag har ju fått följa dig längs vägen på sätt och vis. Och nu mer än nånsin skulle jag vilja ge dig en kram och säga att det kommer bli bättre ❤❤❤

      • Monika 24 mars, 2017 on 19:39 Svara

        Tack. Ha en fortsatt fin vår?

        • Agneta 25 mars, 2017 on 07:38 Svara

          Monika! Jag hoppas och tror att ”din tid” kommer! Skickar dig kramar och lite styrka!

        • Evelina 27 mars, 2017 on 11:50 Svara

          <3

  5. Fyrbarnsmamma 23 mars, 2017 on 19:28 Svara

    Härligt att det går att prioritera en resa i alla fall! Jag och maken var (på min/vår första solsemester) 2006. Sedan tog det tio år till vi hade råd igen; där emellan var vi studenter med barn samtidigt som vi försökte hus-spara. Nu lär det ta sina år igen innan vi har råd att resa utomlands, eftersom vi har fyllt på barnakullen och är föräldralediga igen.

    • Evelina 24 mars, 2017 on 09:31 Svara

      Verkligen! Är så glad för att vi får resa trots föräldraledighet, studentliv och huset vi tänkte skulle bromsa ALLA resor i några år ????❤

  6. Ida 23 mars, 2017 on 19:58 Svara

    Vart i Grekland ska ni åka? Vi funderar på att åka i slutet på sommaren men är så svårt att välja!! Jag är nyfiken på vilket hotell o allt, du har säkert skrivit om det men jag har glömt ?

    • Evelina 27 mars, 2017 on 12:00 Svara

      Vi ska till Rhodos, Kallithea Beach. Hotellet tror jag heter just det 🙂 Det ser verkligen jättefint ut och ligger precis vid en fin strand och bara 4 km till Rhodos stad. Jag vill gärna ha närhet till stadslivet OCKSÅ, även om sol och bad är i fokus.

      Här har jag skrivit om det:

      http://happilyeverafter.se/2016/08/10/hit-ska-vi-resa/

      Kram!

  7. Sandra 23 mars, 2017 on 21:43 Svara

    Att sova på hotell i sin egen stad medans barnen har barnvakt hemma rekommenderar jag stark!
    Vi gjorde det i helgen och det var fantastiskt härligt! 🙂
    Man vet att det är nära hem om det skulle behövas (och minimal restid!), barnen får vara där dom känner sig tryggast och barnvakterna har alla barnens grejer på plats och det är barnsäkrat 😉 Win-win för alla! Så go for it!!

    • Evelina 24 mars, 2017 on 09:33 Svara

      Jamen precis! Kul att ni fick en så lyckad helg ???❤

  8. Ulrika F 24 mars, 2017 on 07:40 Svara

    Använd absolut systerns erbjudande! Vi åker till Portugal på söndag och eventuellt Jamaica i januari 🙂 Kram och trevlig helg.

    Skickar en hälsning till Monica ovan, har samma diagnos och är innerligt tacksam för att jag har maken som stöd. Jag skall börja jobba igen efter två års sjukskrivning. Kan tänka mig hur du har det, här kommer lite solsken till dig! Hoppas dina bra dagar blir fler och fler och att smärtan är hanterbar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna