VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TRISS FRÅN DAGEN

Det är galet smidiga nattningar nu när Aston bara sover en gång om dagen. Han slocknar direkt efter välling, Idun också, så mellan 19 och 19.30 sover dom båda. Ibland är dom jättetrötta redan vid halv sju och vill ha välling, så då kan de till och med sova innan 19.

Klockan är 19.20 nu och jag funderar på att tända en brasa för jag fryser. Kanske ska lyfta lite vikter först också, behöver mer träning i mitt liv! Har varit så trött på sistone… Tvättmaskinen är i full gång, har beställt nya handdukar till badrummet i härlig rosa färg som jag längtar efter att få på plats. Haha man har liksom andra grejer som gör att man blir sådär vardagslycklig nu jämfört när man var tonåring.

Tre bilder från dagen:

img_4546-1.jpg

Lasagne måste vara en av de godaste ”dagen-efter-rätterna”? Perfekt matlådemat med. Denna gång gjord på kycklingfärs vilket var mer än godkänt av alla. En annan grej som jag gillar med att Aston är så stor som han är nu är att vi kan äta samma mat hela familjen! Det är längesen han åt en burkmat nu.

img_4547-1.jpg

När pappa åkt till stugan var det strålande sol ute MEN det ösregnade så jag var lagom rastlös efter 6 timmar vid datorskärmen. Vi tog tag i städning, så länge de små tillät. Aston tyckte det var jättekul och Idun njöt nog av att få rita ifred vid soffbordet. Lillebror är ju lite jobbig ibland som ni förstår ;).

img_4548-1.jpg

Ljuset utifrån smög sig även in. MER solsken TACK! Det gör mig lycklig, även inomhus.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna