VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

NÄST SISTA VECKAN BÖRJAR NU

Hej nya veckan! Näst sista veckan med föräldraledig M hemma, sen börjar lite drygt två tuffa månader med en som ska jobba och en som ska plugga, utan förskola för de små. Men jag känner på mig att det kommer gå jättebra. Och faktiskt blir det ju framför allt roligt för farmor att få vara med minisarna några gånger varje vecka! Det har hon längtat efter. Och var orolig för att det inte skulle bli av, hon menar på att vi är väldigt impulsiva i våra val och att det kan gå fort i svängarna? Haha ;)…

En förkylning är här och irriterar men jag har fått sova så mycket det går de senaste nätterna så jag tänker det gör underverk för att hjärnan ska orka plugga. Tenta nästa vecka! M är den enda som inte har känt av det men tack och lov verkar den rätt skonsam. Men sen tycker jag faktiskt att det får bli paus för alla typer av sjukdomar!


IMG_0047 IMG_0055 IMG_0059

Idun på sin 2-årsdag, nybadad innan kalas men nyfiken på sitt nya dockhus.

Har visst missat att visa bilder från det första kalaset, det kommer senare. På tal om två, såg att det är poddens 2-månaders dag idag! 9 avsnitt har det blivit och över 125 000 (!) lysningar totalt. Ni är underbara!


Annons

Kommentarer


  1. Elina 20 mars, 2017 on 13:32 Svara

    Det kommer nog gå kanon! Vi gjorde typ likadant när den äldsta var liten. Jag började plugga när han var nästan nio månader och min man jobbade då istället bara eftermiddagar/kvällar. Bytte av varandra på väg hem från skolan/på väg till jobbet under två terminer. Trodde att det skulle vara värre än det var 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna