VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

GODMORGON!

IMG_0041

Morgonen efter första kalaset – nybadade minisar redo för ännu en kalasdag (igår)!

Ja vilken helg! Fantastisk på alla vis och jag är så innerligt glad över att det var så många som ville komma och fira våra små. Idun har nu fullt upp med att hålla vissa saker från lillebror (som ni kan se) haha. Insåg när jag kollade igenom bilderna från helgen att jag inte har fastnat på en enda bild! Mer än min selfie med Petra på konserten. Jag är inte kameraskygg men det är ju det där med att be andra fota mig som ibland glöms av ;).

Ska ta tag i pluggeriet ett par timmar nu, men jag känner att det får bli en lugn dag. Det behövs visst återhämtning efter en sån här helg :)… KRAM!


Kommentarer


  1. Sanna 13 mars, 2017 on 18:44 Svara

    Jag har en fråga som kanske är dum men du eller någon annan får gärna berätta om hur ni med barn ser på saken.

    Min sambos storasyster har två barn (3 & 1 år), det är första barnen i hans släkt och på min sida finns ännu inga barn i familjen. Nu har hans syster bjudit in till både 1-årskalas och kalas för hennes man på två datum med en veckas mellanrum. Vi bor ca. 15 mil ifrån hans syster med familj och vill inte köra dit två helger på rad. Men hans syster gör en SÅ stor grej över att barnet fyller 1 (det var likadant med treåringens tre födelsedagar) och det är så galet mycket paket, fika, mat och firande.

    Vi ställer oss väldigt frågande till hur det kan vara så viktigt när barnet faktiskt inte märker om vi är där, presenterna flödar eller om kalaset är för pappa eller henne i detta fallet. Men det är väldigt känsligt som jag förstått det? Vill någon dela med sig om hur ni personligen tänker kring detta?

    Missförstå mig inte, vi har alla jätte bra relation till varandra och vi älskar barnen men ser bara inte anledningen att ösa så mycket paket och grejer på barn som är så små och tycker pappret är roligare… då kommer vi hellre på ”vuxenkalaset” 🙂

    • Evelina 13 mars, 2017 on 22:02 Svara

      Hmm jag kan tänka mig in i båda situationerna. Jag känner att 1-årsdagen är en väldigt speciell dag, kanske för att mina barn inte har döpts, så det blir liksom första stora tillfället att verkligen FIRA att de kommit till världen. Men jag skulle inte förvänta mig att min syster som också har ungefär 15 mil skulle komma två helger i rad. Då skulle jag antingen slå ihop kalasen eftersom du säger 1-åringen inte förstår det och förmodligen så bryr sig inte en vuxen människa om denne får dela kalasdag med en 1-åring – speciellt inte om det är ens eget barn? Så känner jag i alla fall.
      Vi ser nog mest och framför allt kalas som en familjeträff då man faktiskt tar sig tid att träffas och umgås! Men som du säger – paket är INTE i fokus även om de flesta väl vill ge någon grej även om bebisen inte kommer ihåg vem som gav vad och ja, gillar pappret mer. Men leker gör de ju hela dagarna, så mest troligt kommer presenten till uppskattning ÄNDÅ.
      Kram, hoppas din sambos syster förstår att ni tycker det blir för mycket körande <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna