VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

IDAG ÄR HELLER INGEN VANLIG DAG…

…för det är Iduns tvåårsdag, hurra hurra HURRA!

För exakt två år sen hade vi precis fått komma upp till BB. Idun föddes 02.54 men eftersom vi bad om tidig hemgång fick vi ett rum på förlossningen fram tills det var dags för läkarronden vid 09. Vi hade hoppats på att få åka hem efter den, men fick stanna ett dygn till i väntan på nästa läkarrond då undersökningen visade blåsljud på hjärtat. Men ett dygn senare fick vi alltså komma hem. Och hon har förgyllt vårt hem alla dagar sen dess. Idag fyller hon två! Vår älskade, kloka, smarta, envisa, roliga och omtänksamma Idun.

 

 IMG_0024IMG_0026

Nyvaken tjej som fick öppna paket direkt på morgonen!

Haha när jag kom hem inatt fick jag så snällt göra det jag inte hunnit (och lite glömt) under dagen – blåsa upp ballongtvåan och slå i det stora, tunga paketet som jag först fick lokalisera ute i garaget. Men det gjorde inte så mycket, jag behöver ofta en stund hemma i lugn och ro för att varva ner innan jag kan somna, och jag väntade på meddelande från Petra att hon också kommit hem säkert.

 

IMG_0032 IMG_0036

I paketet fanns ett supersött dockhus från Jollyroom / Woodlii. Det kommer bli en hit tror jag, Idun är så pysslig och gillar att dona och ha sig. Världens bästa pappa byggde såklart upp direkt.

Har såklart härliga bilder från gårdagens kalas att visa er också men hinner faktiskt inte det nu :). Vi ska ta oss ut på en promenad innan vi spontanbestämde att vi skulle joina Ms bror och flickvän på husvisning och sen är det kalasdags igen. Och sen poddinspelning. Den här helgen är minst sagt välfylld men bara med massa roliga ting!


Kommentarer


  1. grattis

  2. Karin B 12 mars, 2017 on 13:46 Svara

    Grattis till Idun!

  3. Magda 12 mars, 2017 on 16:14 Svara

    Vilka sötisar ni har! Nybliven 1åring och nu en 2åring! Inte glömma fina Elion heller. ?❤
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna