VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PODDHÖRNAN

Godmorgon måndag!

När man tror att sjukstugan är stängd för den här gången och det kommer en eftersläntarspy….. Vi börjar om med Iduns 48 timmar helt enkelt! Vilken tur att vi inte har förskola som väntar, om vi nu ska se det positivt ;).

Igår spelade vi in ett nytt poddavsnitt som kommer på onsdag (ni kan lyssna på tidigare avsnitt här eller i din podcastapp). Det blev ett ganska lite flamsigt avsnitt tror jag haha – vi pratade bland annat om hur olika män och kvinnor är (generellt) när det gäller vissa saker (typ städning), om vi tror på ödet, att jag inte kan säga mars (småländskan) och om Josefines hemlis.


IMG_9205

Såhär sitter jag och poddar! 🙂

Ni som hängt med från början har nog märkt en kvalitetsförbättring på ljudet, i det första avsnittet ekade det hos mig så det var såklart tvunget att åtgärdas. Jag och M åkte till IKEA och köpte en matta samt skenor och draperi som jag drar för när det är poddags och annars drar intill väggen. Jag och M slog våra kloka huvuden ihop och han hjälpte mig att montera takskenorna. TEAMWORK!

Vill organisera uppe på hyllan, men letar efter förvaringslådor som får plats där och ändå rymmer en del. Tips på det mottages GÄRNA.


IMG_9211

IMG_9216

Alltid med bubbelvatten i vinglas hihi ;). Vi är SÅ glada för att Allt för föräldrar hjälper oss med podden, med att klippa den inte minst ♡


Kommentarer


  1. Åh ser mysigt ut 🙂

  2. Madeleine 27 februari, 2017 on 12:44 Svara

    Hej Evelina! 🙂 Dricker Idun och Aston välling? Min dotter började kräkas varje kväll under 1 veckas tid när hon var 1,5 år. Vi trodde det var magsjuka men det kändes inte rätt så vi fick rådet av BVC att sluta med välling och då slutade hon även att kräkas.

    • Evelina 27 februari, 2017 on 13:08 Svara

      Ja de dricker välling morgon och kväll, men detta beror inte på välling för de har haft ALLT som förknippas med rotaviruset – kräkningar, diarré, feber och ont i magen ?

  3. milla 27 februari, 2017 on 13:44 Svara

    Ser himla mysigt ut

  4. Josephine 27 februari, 2017 on 14:49 Svara

    Hej så hade vi också det i 1 1/2 vecka med vår 2-åring innan vi fick tipset att magsjukan kunde ha lett till förstoppning (finns ju förstoppningsdiarre) skeptiska åkte vi in till barnmottagningen och fick lavemang och ut kom ”stoppet” och efter det slutade hon spy 🙂 slog oss aldrig men vid feber och kräkningar behövs ofantliga mängder vätska. Mina barn blir nästan alltid förstoppade efter magsjuka och feber nu men nu är vi medvetna. Hoppas ni kryar på er snart! Kram ?

  5. Hanna 27 februari, 2017 on 20:37 Svara

    Känslan när man tror att allt är ”över” för den här gången och det kommer en eftersläntarspya är hemsk. Säkert bara magen som är lite känslig efter veckans sjukdom. Mjölkprodukter och välling kan ju reta upp magen efter en sån sjukdom! Snart är sjukveckan ett minne blott! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna