VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NYA SMAKLÖKAR?

Spegel, spegel… Förlåt för tråkiga iphonebilder kvalitet sämre. Matchar mitt ganska ”tråkiga” liv på sätt och vis, som egentligen bara innehåller sjukstuga och plugg just nu. Har en vision att fota oftare med systemkameran men tänker samtidigt att dåliga bilder är bättre än inga bilder? 😉

 

Ny blus från H&M på idag. Det gick BRA på seminariet, väldigt härlig känsla. 

 
 
Efteråt gick jag en snabbis på stan, behövde fler post it-lappar till lagboken (märker ut lagrum inför tentan) och råkade se den här färgklicken på Lindex, på väg till floristen för att köpa en födelsedagsbukett till en fin vän. Helt logiskt väl? Haha.

Tror ni förresten på att man får ”nya” smaklökar efter ett visst tidsintervall? Jag är liksom sugen på semla och lakrits, ingenting jag varit sådär jätteförtjust i tidigare. Förr gillade jag inte oliver och sushi – det ÄLSKAR jag nu. Mmm, längtar till fredag och after tenta, då har jag planerat just sushi efteråt som belöning. 


Kommentarer


  1. malin 22 februari, 2017 on 20:53 Svara

    Har också funderat kring det där med smaklökarna, upplevt det själv. Saker jag inte gillat förut har jag helt enkelt lärt mig äta eller gilla. Och ja semla är faktiskt en sådan sak jag börjat bli tycka om och spenat är en annan sak jag har börjat gilla. Konstigt faktiskt.

  2. Ina 22 februari, 2017 on 21:13 Svara

    Jättehärlig färg på tröjan!

    Ja, jag tror smaklökarna ändras, jag har innan inte gillat jordgubbar, olika typer av bönor, julbord och några saker till (som jag inte minns just nu, haha). Men som jag gillar idag. Speciellt jordgubbar!
    Och vi ska inte prata om när jag var gravid, tryckte i mig gurka (!!!) på längden och tvären, gillade inte gurka innan graviditeten, och inte heller nu efter.

  3. Marie 22 februari, 2017 on 21:38 Svara

    Ja, sådan är jag också. Det är många smaker som jag gillar mer nu jämfört med för några år sedan, t ex. starka ostar, lakrits (också) och whisky. Whisky hade jag aldrig druckit för 10 år sedan, nu älskar jag det! 🙂

  4. Så fin den gula tröjan är 🙂

    • Evelina 23 februari, 2017 on 16:23 Svara

      Ja en riktig färgklick! 🙂

  5. Therese 22 februari, 2017 on 22:55 Svara

    Absolut tror jag på det! Aldrig gillat smaken på rökta saker och nu är varmrökt lax bland det bästa jag vet och numera väljer jag alltid rökt skinka före kokt.
    Och du, tröjan var en riktig hit på dig ??

    • Evelina 23 februari, 2017 on 16:23 Svara

      TACK söta du 🙂

  6. Maria 23 februari, 2017 on 14:39 Svara

    Hej! Vad fin du var i den Gula tröjan! Jag har hört att smaklökarna förändras vart 8 :nde är typ… ?

    • Evelina 23 februari, 2017 on 16:22 Svara

      Tack snälla! Så himla coolt egentligen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna