VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DET NÄRMAR SIG HELG

Godmorgon med en bild från förra helgen <3

Inatt är historisk. Jag fick ge nappen till Aston vid 3, i sömnen, och sen sov han vidare till strax innan 7. Gick upp med honom och precis då trippade Idun ut i hallen. Båda sov alltså hela natten i sina sängar vilket vi inte kan minnas har hänt innan. Välbehövligt. Det känns som att det har vänt med lillemans nattsömn nu och även om det också bara skulle vara för en period så är det i alla fall exakt vad som behövs nu!

Jag och Elion var ju och badade i badhuset igår. Jättekul men är det bara jag som tycker att det är så kallt? Blir såklart ännu värre nu när jag är småförkyld, men jag tycker alltid att det är kallt där. De tre minutrarna på slutet som Elion ville sitta i jacuzzin hjälpte ju inte speciellt mycket haha, även om jag tackar och bugar för dom.

Största kramen! Hoppas att du har fått sova gott inatt?


Kommentarer


  1. Så kul med badhuset 🙂

  2. Helena 16 februari, 2017 on 09:55 Svara

    Ja, håller med om att vattnet är kallt! Usch, det är ingen njutning att vara i bassängen precis!

    • Evelina 16 februari, 2017 on 13:53 Svara

      Nej det hjälper ju inte ens att hålla igång i vattnet… Men kanske blir bättre när minisarna är med, bebispoolen är väl mer uppvärmd?! 😉

  3. Annie 16 februari, 2017 on 10:42 Svara

    Nej håller med! Det är jättekallt! Drar mig som sjutton att gå till badhuset just pga av det. Skönt att det verkar ha vänt lite med sömnen. Det gör så himla mycket för hela familjen!

    • Evelina 16 februari, 2017 on 13:52 Svara

      Så skönt att höra att det finns fler! Haha känner mig jättekonstig som inte vill bada med mitt barn för att det är för kallt ;)… Och ja verkligen, sömn är A och O! Förstår att jag varit lite ”väck” och ofokuserad länge nu efter många månader utan bra sömn. Kram!

  4. Hanna 16 februari, 2017 on 16:46 Svara

    Tycker det är kallt i många badhus. Särskilt på Rosenlund, där är det svinkallt. ? Annat är det i SÄVSJÖ. Där kan man gå mellan bassängerna utan badlakan. ?

  5. Sandra Ekeberg Gosse 16 februari, 2017 on 21:10 Svara

    Håller med dig Evelina och också Hanna här ovan. En trip till Sävsjö får du göra ?

    • Evelina 16 februari, 2017 on 22:20 Svara

      Tack för tips, måste faktiskt prova nån gång haha! Kramid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna