VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN HELT VANLIG TORSDAG

Godmorgon torsdag!

Jag är inne i en liten downperiod så såna här citat och texter ovan gör gott för mig. Hoppas att det är fler som kan piggas upp :). Jag vet egentligen inte varför jag känner såhär för det är väldigt mycket jag är glad för just nu också så antar att det kanske är sömnbrist och längtan efter att… ja jag vet faktiskt inte. Kanske behöver göra mer roliga saker på egen hand helt enkelt? Och då inget skolrelaterat…. Passar extra bra med en biodejt imorgon med Petra. Vi ska på premiären av Fifty shades darker. Haha vad jag skrattade åt M häromdagen när han pratade om den som om det skulle vara en parodi på den första filmen. Vi såg faktiskt den på bio när Idun låg i magen och jag minns hur redo jag var att möta henne vid den tidpunkten. Ja inte just på bion, men överlag. Men så gick jag nästan två veckor över tiden hehe…

Idag väntar hemmaplugg och jag väntar på ett samtal från Josefine. Vi mailar och chattar under veckorna så det ska bli kul att prata med henne även när det inte är poddinspelning ;).

KRAM!


Kommentarer


  1. Åh så tråkigt :/. Hoppas det vänder 🙂

  2. Tilda 9 februari, 2017 on 13:07 Svara

    Förstår precis vad du menar med down-period. Är nog också i en sån just nu. Ska ta blick mot nya mål men just nu är jag rätt förvirrad.

    Hoppas bion gör dig gott.
    Kram

    • Annie 9 februari, 2017 on 16:13 Svara

      Ja usch, är också inne i en riktig down-period just nu. Jag är väl aldrig direkt en glad och positiv personlighet men den sista tiden så har jag kommit på mig själv med att ha blivit riktigt bitter. Det är ju inget jag vill vara så har bestämt mig för att försöka jobba med det. Men det är så svårt. Är utbildad KBT terapeut och vet hur viktigt det är att försöka göra mer av sånt som man tycker om och det man tycker är kul när man känner såhär. Problemet är bara att jag inte kan komma på en enda grej som är roligt just nu förutom att äta ha ha. Men men så kan det också vara 🙂 Keep up the spirit girl!

      • Evelina 9 februari, 2017 on 16:20 Svara

        Åhh, försök minnas vad som brukade ge energi! Haha ja har också god lust att mest sitta i soffan och äta, men jag vet samtidigt att jag mår väldigt mkt bättre av träning och frisk luft. Kanske vi bara saknar dagsljus och SOLLJUS?!!
        Kram!

    • Evelina 9 februari, 2017 on 16:20 Svara

      Stor kram till dig, hoppas det snart klarnar <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna