VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

RÖSTNINGEN ÄR AVSLUTAD…

Jag förstår ju att ni är otroligt nyfikna på resultatet angående min hårfärg. Nu visste ni ju inte att det var en omröstning och att jag kommer att ta mitt beslut efter vad majoriteten tyckte haha.

Skämt åsido, tyckte det var intressant att höra vad ni tycker eftersom ni ser mig objektivt och därför tar jag till mig det lite extra nu när jag själv velar. Självklart är det viktigaste att man själv trivs i det!

11 röstade på brunt

10 röstade på blont

2 röstade på en blandning, a la Jennifer Lopez-ish

Så egentligen hjälpte ni ju inte till speciellt mycket i mitt velande haha med tanke på hur jämnt det var (även om jag blir SÅ glad för alla fina kommentarer, tack!!). Men majoriteten tyckte iaf lite mörkare och jag känner att det är det jag vill. Det är ju bara hår 😉 Fast hoppas jag inte får en direkt längtan efter att bli ljus igen i alla fall, vill samtidigt spara på mitt hår så det blir ännu längre och då ska man INTE hålla på att skifta mellan ljust och mörkt. Vilket också är en anledning till att jag vill vara något mörkare, det sliter inte lika mycket på håret.

 

Åt god sallad till lunch idag. Måste ”lyxa” till det mer såhär innan tenta känner jag, det blir faktiskt lite roligare då ;)…

Har pluggat riktigt dåligt både igår och idag, så jag ska plugga ikväll och imorgon istället tänkte jag även om helger vanligtvis är pluggfritt för mig. Tentan är 14 på söndag. Men nu längtar jag BARA efter fredagsmys med familjen!


Kommentarer


  1. Åh ser jättegott ut 🙂

  2. Vickan 20 januari, 2017 on 16:06 Svara

    Frisören la i en karamellfärg på mig och jag blev så nöjd och fortfarande nöjd när det tappade lite färg och still ljus! :)) du är dock snygg i båda (och en ännu finare insida) men jag röstar på lite mörkare :)) trevlig helg PUSS! ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna