VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MIDDAG PÅ STAN

Igår fick jag äran att fira min snygga man på egen hand. Jag hade fixat barnvakt (Ms ena bror med flickvän) som dessutom stod för skjuts både till och från stan. Så himla lyxigt!



Jag hade bokat bord på Pinchos som vi velat testa länge! Efter att ha ätit tapas på El Gordo för inte så länge sen kände jag att detta inte var någon smaksensation jämfört med där men det var SÅ mysig miljö och stämning, och coolt koncept att beställa via deras app. Pulled pork-burgaren tyckte vi båda var bäst!


 

När vår sittningstid var slut traskade vi vidare till en pub där vi brukar hamna innan vi åker hemåt.

Som sagt härligt att få tid på tu man hand och äta middag ute även om den blev väldigt sen eftersom vi än så länge prioriterar att åka hemifrån när barnen sover så jag hade bokat ett bord med god marginal för just det.

Nu kommer alldeles strax Ms föräldrar, två bröder med respektive och firar vår 37-åring.

KRAM


Kommentarer


  1. Åh så underbart 🙂

  2. Mamman 8 januari, 2017 on 16:04 Svara

    Hej. Undrar hur de kommer sig att ni sällan lämnar barnen i vaket tillstånd till barnvakterna. Tänker på farmor, farfar o farbröder. Ni kan ju gå på dejt tidigare på dagen o låta barnen o familjemedlemmarna lära känna varandra på egen hand. Ingen kritik alls utan bara nyfiken hur de kommer sig?
    Mina föräldrar är ofta barnvakter o då är barnen vakna o de har helt underbara relationer till sina morföräldrar. Far föräldrarna bor en bra bit bort o träffar därför barnen inte lika ofta o har inte heller varit barnvakter eftersom de inte känner barnen på samma sätt. Jag känner mig helt enkelt inte trygg med att lämna barnen.

    Ha en toppen dag.

    • Evelina 8 januari, 2017 on 17:33 Svara

      Aston är väldigt mammig och vid nattning framför allt är det (på riktigt) bara jag som gäller. De få kvällar jag inte varit iväg vid nattning vaknar han ledsen på kvällen till och från tills jag kommer hem, så han är inte redo. Men lite längre fram ser vi fram emot att lämna över barnen och åka hemifrån tidigare! Vi har varit och tränat tillsammans dagtid någon gång men det har funkat sådär. Så tiden är helt enkelt inte rätt ännu. Man får ju lyssna på barnen och tänka att alla är olika ;). Med Elion var det aldrig några problem, Idun och framför allt Aston har varit (Idun) och är (Aston) otroligt mammiga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna