VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PLANERING FÖR VECKAN

Det finns många fördelar med att ha nyårsfesten hemma (speciellt om man har små barn!), och en är att man får njuta av bordsdekorationsblommorna lite längre 🙂

Hej första veckan på 2017! Den här veckan får Elion styra mitt liv totalt. Och lite M eftersom han fyller år i helgen. Men Elion har jullov till nästa onsdag och jag har årets första föreläsning nästa måndag, så fram tills dess får han bestämma vilka dagar han vill till fritids och på de dagarna kommer jag skriva hemtenta och göra annat skolrelaterat som måste göras. Idag och på onsdag blir det. Övriga dagar har vi planerat roliga saker tillsammans – vi ska hälsa på Ms föräldrar i deras stuga en dag, M och Elion ska åka skridskor, vi ska grilla korv i stugan, Elion och jag ska gå på bio, bland annat. Vi ska prioritera med Elion-och-M tid och Elion-och-mammatid och den här veckan var det ju extra lätt, när han är ledig. Han fick välja en aktivitet med oss vardera och jag ser såå fram emot vår biodejt. Buss ska vi åka dit ville han med :).

Kramkalas


Kommentarer


  1. Hanna 2 januari, 2017 on 09:40 Svara

    Vilken mysig vecka ni kommer ha!

  2. Milla 2 januari, 2017 on 11:18 Svara

    Lät som en underbar vecka,ha en skön början på 2017

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna