VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LILLJUL

Nu är vi hemma igen efter det första julfirandet av två, hos min pappa, fru och deras två söner. Julmat, julklappslek och kvalitetstid. Min kära farmor samt syster med barn var där också! Vi åkte hemåt när minisarna skulle sova och så lyfte vi bara över dom från bilen till sängarna när vi kom hem.

Jag och M kör uppesittarkväll men han håller på att slå in julklappar på köksgolvet så jag passar på att lägga upp bilder från vår eftermiddag och kväll så länge:

IMG_7528 IMG_7531

Vilka är dina favoriter på julbordet? Min är julskinka med en stark och grynig senap om jag bara får välja en grej, fast grejen med julbord är ju blandningen av allt kan jag tycka 🙂

IMG_7533

Nemen en ny julgran och nya julgranskulor!? 😉

IMG_7546

Idun var med i julklappsleken, rond ett (vann bland annat en tandborste en badsvamp i form av en jordgubbe och en ask med russin/torkade äpplen) men sen var det svårt att sitta still.

IMG_7554

Gänget åt min vänstra sida. DETTA var underhållning för Aston, en tärning som kastades runt bordet. Runt, runt, runt haha… Han satt som klistrad vid bordet såhär och bara tittade.

IMG_7560

Verkligheten – blundar inte den ena….

  IMG_7565

…så blundar den andre!

IMG_7564

Jag och min lilla trio (och pappas äldsta son, alltså min lillebror)

IMG_7574 IMG_7580

Rätt som det var sträckte Aston ut armarna mot mormor Maria och ville sitta hos henne och gosa! Han var lite försiktig till en början men sen började han känna sig hemma. Och att han gjort så mot någon annan än mig har nog aldrig hänt innan <3

IMG_7583

Någon som vill börja spela gitarr, kanske???? Tycker det är sååå fint.

IMG_7584

Idun hade vällingmys med mormor innan vi åkte <3

IMG_7591

Vi missade ettans bingo så vi ringde Ms bror efter tvåans bingo (som vi precis hann till) för att ”pricka ikapp”. Ingen vinst hittills, men än ger vi inte upp!

IMG_7595

Två röda ljus som M vann i paketleken – perfekt till en uppesittarkväll.

KRAM på er och GOD JUL. Kikar in imorgon också, tar två ”luckor” i frågekalendern då istället för nu vill jag stänga ner datorn och mysa med min man.


Kommentarer


  1. Alexandra 24 december, 2016 on 10:43 Svara

    Jasså du. Jag fick inte vara delaktig i den kvällen du ??? Alla andra än jag, Freya och Loke. Knasboll.

    • Evelina 24 december, 2016 on 11:06 Svara

      Haha men jo! Räknade kallt med er som en självklarhet tror jag, var rätt trött när jag skrev ;). Ändrar såklart, inte meningen ALLS att inte räkna med er i den mysiga lilljulen ❤️

      • Alexandra 24 december, 2016 on 16:43 Svara

        Haha ingen fara 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna