VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FYRA TÄNDA LJUS

Gordmorgon fjärde advent 

Ingen jättegod morgon för oss egentligen då vi har blivit sjukstuga igen. Elion fick feber igår kväll och han är jätteledsen över att få ställa in tre roliga aktiviter idag (skridsko, innebandyavslutning och kalas). Aston har sovit brevid mig hela natten för han är också hängig och vill bara vara nära. Jag känner mig halvmosig i huvudet men hoppas på att jag orkar börja på hemtentan imorgon, det vore så härligt.


Vi åt frukost vid 10 även om jag och Aston var uppe sen halv sju. Elion var den som sov längst, då vet man att det är något knas ;). Och ännu konstigare är att han sitter still. Stackarn, hoppas han piggar på sig snart men tur i oturen är att det är ett tag till självaste julafton.

Jag ska åka iväg till köpcentret och hämta paket på Lindex, köpa presentkort och ordna lite annat smått, det är väl ungefär det som är planen för dagen. Ni ska självklart få se innehållet i den sista luckan på adventstävlingen! Är det något ni vill ha fler gånger? Roligast är såklart att ha 24 luckor men helt ärligt hinner jag inte med det just nu så tänkte att adventsluckor kanske är det nästbästa :).

KRAM


Kommentarer


  1. Elina 18 december, 2016 on 14:41 Svara

    Vi har också sjukstuga här ? Min man blev sjuk i influensan torsdagkväll och har varit mer eller mindre däckad sen dess. Igår blev även mellanbarnet sjukt. Först plötslig och hög feber, men framåt natten även kräkningar. Så är lite osäker på om det är influensa där också eller om hon istället har maginfluensa… Nu känns det som en tidsfråga innan de två andra barnen blir sjuka ? Själv har jag tagit influensavaccinet då jag är gravid (tackar gudarna för att jag gjorde det!).
    Med tanke på smittorisk blir det jullov för alla barnen från och med nu och jag som egentligen behöver jobba en massa innan jul ?. Men som du skrev, hellre sjukstuga nu än nästa helg!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna