VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MIN ÖNSKELISTA DEL 2

Fortsättningen på min önskelista / julklappstips till vänninan/flickvännen/dottern kommer här. Som jag sa, jag önskar mig verkligen bara sånt jag behöver, när man är en student och en föräldraledig i hushållet får man faktiskt en tankeställare kring utgifter och även om jag älskar att shoppa så har jag börjat tänka just – behöver jag verkligen detta? Kommer jag att använda det? Om svaret är ja på båda, då är det godkänt för att köpa, om inte blir det inget köp :).

Förutom myskläder behöver jag träningskläder! Framför allt träningsskor till gymmet/bodypumpen men också kläder. Egentligen lösa överdelar (tighta träningslinnen känner jag mig obekväm i just nu efter två täta graviditeter) men hittade istället mest snygga träningstights jag också gärna skulle vilja ha i träningsväskan. Eller i garderoben rättare sagt, oftast åker jag ombytt till träningen. Nummer två från vänster, de från Röhnisch allra mest!

Allt ovan finns på Sportamore. Har en förkärlek till just Nike vad gäller skor, och gärna i roliga färger! Köpte ett par svartvita i New York och det är ju också himla bra, men till inomhusträning har jag gärna något färgglatt.

Sen vill jag passa på att förtydliga – inlägg som dessa när det inte står ”i samarbete med”, ja då ÄR det inte något samarbete. Är det i samarbete med, då skriver jag det samt lägger inlägget i kategorin som heter just samarbeten/sponsrade inlägg. Så ni vet. Jag tipsar gärna om sånt jag själv finner inspiration kring – bara för att jag gillar något eller tycker det är bra :).


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna