VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FÖRSTA-ADVENT-TÄVLING

I samarbete med TheFashionRoomStore.se tävlar jag ut ett presentkort värt 500kr som du kan handla för.

För att vara med och tävla vill jag att du besöker webshopen, hittar dina favoriter och berättar för mig i en kommentar vad det är. Kanske är det heminredning, personliga posters eller barnleksaker?

LYCKA TILL!


Kommentarer


  1. Eva-Lena Carlsson 27 november, 2016 on 12:23 Svara

    Åh blev helt kär i leksaks-laptopen! Vilken rolig grej, både verklighetstroget & kreativt för de små som gärna vill härma vuxenlivet! ?

  2. Petra 27 november, 2016 on 13:22 Svara

    Så mycket fina saker de har på hemsidan!
    Om jag hade vunnit hade jag helt klart köpt flera krukor ”Kruka Lekfull” till min 7-åriga son. Han önskar sig bara växter i julklapp, och gärna ett växthus också, så snygga krukor behövs verkligen?
    Kanske också en av de fina prydnadsväxterna till badrummet.
    Håller tummar och tår!

  3. Isabell 27 november, 2016 on 13:32 Svara

    Plantor (http://thefashionroom.se/produkt/vaxt-echeveriaaloe/) på badkarskanten, stilrena mattor (http://thefashionroom.se/produkt/matta-square/) under bara fötter och tedoftande (http://thefashionroom.se/produkt/k-lundqvist-doftljus-afternoon-tea-guld/) sovrum har länge varit några av mina inredningsdrömmar.
    Till våren flyttar jag till mitt alldeles egna krypin utan föräldrar eller rumskompisar och detta skulle vara den perfekta julklappen!

  4. Emma 27 november, 2016 on 14:40 Svara

    Wow vad kul med tävling tänker jag och klickar på länken..
    Hahaha alltså jag döööör, det var ju typ slutet för min ekonomi. Nä men skämt och sido. Hur mycket fina och varierande saker som helst!
    Fastnade först för en Poster till mitt lilla hjärta http://thefashionroom.se/produkt/to-the-moon-and-back/
    Och en, hör och häpna, GOTS cetifiserad lampa till mitt minsta hjärta http://thefashionroom.se/produkt/lampa-luftballong-rosagron/ den var ju bara en måste ha!
    Plus en massa andra saker både till mig och typ alla jag känner 😉

    Kram och tack för fantastisk blogg!

  5. Lisa 27 november, 2016 on 14:42 Svara

    Jag önskar mig presentkortet så jag kan köpa bokstavskoppar till mig själv och mina två grabbar, samt min pojkvän och mina 2 bonusbarn 🙂 Vid andra advent ska vi alla baka julgodis och pepparkakshus och det skulle vara underbart att få slå in varsin sån! KRAM L

  6. Åh så mysig webbutik. Jag föll genast för denna i sittpuff i grått; sittpuff-med-forvaring-gra-el-ljusrosa

    Den skulle vara perfekt i sonens rum där det ska bytas ut möbler för att bli mer tonårsliknade :). Den skulle han kunna sitta på när hans spelar tv-spel.

  7. Caroline 27 november, 2016 on 15:41 Svara

    Hej!
    Jag tycker att kids concepts alla matsaker är så fina, ex brödrost, tårta, muffins osv. Bra kvalité i trä som känns gediget och bättre ut miljösynpunkt än plast. Både mina grabbar älskar att leka med leksaksmat (även vanlig mat!) Och lillebror ska även få en egen leksaksspis i julklapp!

    Kram Caroline

  8. Wilma 27 november, 2016 on 15:50 Svara

    Hej. Jag var inne på sidan i 10 minuter och hittade snabbt mina favoriter!
    Här är några av dem:
    http://thefashionroom.se/produkt/share/
    Symboliserar min kärlek för min familj som alltid finns där.
    Och även denna: http://thefashionroom.se/produkt/namnposter-square/
    Som är fantastiskt fin att kolla på och även ett minne. Tänkte ge den till mamma i julklapp då hon kan påminnas om varje dag att jag alltid finns där.

  9. Lina 27 november, 2016 on 16:22 Svara

    Min favvo är barnfåtöljen f kids koncept. Grå el rosa. Har kollat på den förut t min 1.5-åring Juni men tyckt den är för dyr. Men nu så kanske…

  10. Therese 27 november, 2016 on 16:57 Svara

    Åh alltså mjukisdjur och kuddar är verkligen min stora svaghet när det kommer till barnrummet så mina favoriter är såklart den fantastiska räven och kaninkudden från bloomingville. Man kan aldrig ha för mycket mys! Kram

  11. Emelie 27 november, 2016 on 17:01 Svara

    Vilken fantastisk vinst! Desto svårare att välja ut något specifikt..dock önskar jag något till Sveas blivande barnrum. Min lilla 4-månaders som än så länge har sin säng bredvid mamma och pappa. Planen är att renovera hennes rum nästa år och även till verka en liten kökshörna. Så en kassa-apparat i trä, några cupcakes och kanske en prinsesstårta i trä hade varit finemang. Älskar det rejäla i just träleksaker. Håller i generationer!

  12. oda 27 november, 2016 on 17:20 Svara

    http://thefashionroom.se/produkt/golvstativ-vita-eossvart-el-vitt/
    Det stativet är min favorit! Jag har både lampa och skärm, men inget att fästa dem på…. oooooch jag saknar även en golvlampa. Så snyggt och stilrent, skulle passa perfekt bredvid soffan där jag sitter just nu:)

  13. Mikaela 27 november, 2016 on 17:27 Svara

    Jag älskar kuddarna från märket Edvin, både älgen http://thefashionroom.se/produkt/kudde-edvin-alg/ och räven http://thefashionroom.se/produkt/kudde-edvin-rav/ hade fått flytta in i dotterns rum om jag vann presentkortet! Sen är jag väldigt sugen på en light Box också!! http://thefashionroom.se/produkt/lightbox-a4-vit/ Så om jag hade vunnit hade både kuddarna och lightboxen fått flytta in här hemma (ja, jag hade ju fått lägga till några kronor själv men dom är så himla fina!)

  14. Louise 27 november, 2016 on 17:33 Svara

    Har jag turen att vinna skulle jag köpa en trätårta till min dotter ☺️ Hon har precis börjat duka fram koppar och kannor hemma i sitt rum, en tårta till saft och kaffet vore perfekt!

  15. Anna 27 november, 2016 on 17:34 Svara

    Skulle absolut lägga pengarna på en Eos fjäderlampa.
    Har drömt om en sån ett tag nu ✊?✊?

  16. Johanna 27 november, 2016 on 17:38 Svara

    Hej och glad första advent!

    Oj, så svårt att välja några favoriter men en sak jag suktat efter länge är lampan Eos. Något jag inte sett tidigare, men som är en stor favorit på TheFashionrooms hemsida är vasen Globe. Originell och otroligt snygg! Skulle gärna få flytta hem till mig.

  17. Anja L 27 november, 2016 on 18:21 Svara

    Har många favoriter… bl.a.
    http://thefashionroom.se/produkt/spring-bordslampa-rok-krom/
    Sittpuff med förvaring Grå
    Snögubbe-lampa ´Sune´
    Photoquotes vilken underbar ide att rama in minnesrika tillfällen och förse dem med en text.

  18. liselotte 27 november, 2016 on 18:26 Svara

    Åh, så fina saker, svårt att välja bara några favoriter, men det får bli några barnleksaker, för det finns nästan inget roligare än att få ge saker till barnbarnen. Racerbilbanan var ju bara så söt, och så gillar jag brödrosten och kassa apparaten jättemycket. Mvh Liselotte

  19. Hanna 27 november, 2016 on 18:30 Svara

    Först tänkte jag att det skulle bli omöjligt att välja!
    Men, så hittade jag det perfekta!
    Lampan Pendel Diamond.
    Har varit ute efter lampor till vår stuga (framtida hus- i väntan på utbyggnad).
    Du vet säkert hur det är, man vet vad man vill ha, och det kan ju ta sin tid att hitta det rätta man är ute efter!
    Kan ju säga att jag lyckades med det nu!

    Trevlig Första advent! ⭐️❄️

  20. Jenny 27 november, 2016 on 19:16 Svara

    Jag önskar ett presentkort till dottern, så att vi kan förändra hennes rum. Hon önskar sig en molnkudde, blomomingville krukor och någon poster. Själv skulle jag skulle välja glasboxarna!!

  21. Emma 27 november, 2016 on 19:17 Svara

    Jag är gärna med och tävlar, jag är väldigt förtjust i lightbox:arna, har funderat fram och tillbaka på om det skulle vara en bra julklapp till min sjuåriga dotter – hon gillar att greja på sitt rum och hon har precis lärt sig läsa så jag tror det hade varit en perfekt och rolig julklapp till henne ?

  22. Helen 27 november, 2016 on 19:26 Svara

    Skulle tiden bara med mig skulle jag välja Kaffebryggaren i trä till min son på 9,5 månader.

    För han blänger och tjuter alltid sitt när han inte går leka med vår kaffebryggare. Så där hade vi ju förhoppningsvis kommit undan lite gnäll.

  23. Ana Eriksson 27 november, 2016 on 19:28 Svara

    Skulle köpa posters till kidsens rum som precis är klara. Väggarna är dock lite kala och hittade flera fina posters. Tex en världskarta och ”i Love you to the moon and back…” bla. 🙂 Trevlig kväll!

  24. Jenny 27 november, 2016 on 19:44 Svara

    Det finns så mycket fint, men jag föll lite extra för mobil rainbow, sittpuffen och de fina träklossorna. Allt skulle passa perfekt i bebisrummet som väntar på att bebisen i magen ska komma ut.

  25. Emma 27 november, 2016 on 19:46 Svara

    En racerbilbana skulle jag vilja ge min goa, fina, omtänksamma son – som blott sina 1,5 år är en grym storebror till sin lillasyster på 3 månader även om det varit lite svårt/tufft med anpassningen och att dela mamma med någon annan.

  26. Kim 27 november, 2016 on 19:51 Svara

    Åh, jag drömmer om en miffy lampa till min minstings rum.. men tycker att de är lite för dyra. Men med en liten vinst så kanske jag hade kunnat slå till med en sån i julklapp till min lilla 3 månaders tjej ❤️

  27. Jenna 27 november, 2016 on 20:00 Svara

    Åhh fanns så mycket fint. Hållerpå och inreder min lilla dotters rum och en den päronformade nattlampan hade vart fint och en grå sittpuff med förvaring då hennes rum är ganska litet och all förvaring som man kan få är bra ? Håller tummarna nu!

  28. Mariah 27 november, 2016 on 20:10 Svara

    Jag fastnade direkt för en poster som heter ”share”, den passar verkligen in hemma hos oss.Min familj är ju det absolut bästa jag har, och utan dom vore detta inget hem. Den skulle passa så fint i våran hall. Hoppas på tur 🙂 Kram

  29. Johanna H 27 november, 2016 on 20:20 Svara

    Åh va trevligt med tävling men oj så svårt att välja vilka saker man helst skulle vilja ha, vill ju ha typ allt på hemsidan ? Eftersom vi håller på att renovera vårt lilla kedjehus och fixar nya rum till barnen skulle jag vilja ha kuddar till deras rum. Kudde stoja (elefant) och kudde stoja (räv) sedan behövs alltid mer förvaring så tygförvaring stoja cirkus skulle passa bra. Sedan skulle jag gärna vilja ha en ny mugg till mitt morgonkaffe som jag inte kan vara utan ??citatmugg Christina re är så fina

    Tack för en sån fin tävling! Och va fint ni fått det nu när ni julpyntat. Kram

  30. Angelica 27 november, 2016 on 20:22 Svara

    Åh, vilken rolig tävling! Hela Orient-serien med muggar, tallikar osv är ju SÅ snygg. Och finns många härliga färger. Jag hade lätt använt presentkortet för att köpa dessa muggar (http://thefashionroom.se/produkt/orient-mugg/) till min pojkvän som snart flyttar hemifrån, det hade varit en perfekt inflyttningspresent 🙂

  31. Maria 27 november, 2016 on 20:30 Svara

    Hej
    Vilken fantastisk tävling. Jag älskar mycket på deras hemsida, men framförallt Light Boxen. Hoppas turen är på min sida, hade vart perfekt julklapp till familjen.
    /M

  32. Emma Å 27 november, 2016 on 20:30 Svara

    Eos fjäderlampa står högt upp på listan inför kommande renovering. Så fin!

  33. Emelie 27 november, 2016 on 20:48 Svara

    Åh! Vilken härlig advents tävling!
    Jag älskar deras hemsida och har flera gånger velat beställa fint därifrån. Nu ett tag har jag suktat så efter miffy lampan till sonens rum, den är heelt underbar och hade gjort sig jätte fin i hans nya rum. Det hade ju varit en alldeles prefekt julklapp till honom ?
    Håller tummarna för lite extra tur ?

  34. Jeanette 27 november, 2016 on 20:56 Svara

    Jag älskar miffylampan hoppas bara att man har råd med den någon gång.

  35. Erica 27 november, 2016 on 21:30 Svara

    Åh, jag älskar inredning och hittade såå mycket fint på hemsidan! Är helt kär i en adventsljusstake i mässing som jag har kollat på länge som skulle passa perfekt i min nya lägenhet <3

  36. Zara 27 november, 2016 on 21:31 Svara

    Lightboxen skulle lysa upp vårt mörka hus,
    livet blir lite bättre med personligt ljus:)

  37. Helena i Uppsala 27 november, 2016 on 21:31 Svara

    http://thefashionroom.se/produkt/tekanna-cristina-re/
    Jag tappade min tekanna i golvet och denna kostar 499 kr – det är nog meningen att jag ska ha den!

  38. Linn 27 november, 2016 on 21:35 Svara

    De fantastiska kuddarna (Stoja – Räv och Elefant) till barnrummet från Form Living skulle vara så fina i det lektält vi beställde igår till dotterns första egna rum i villan vi precis köpt 🙂

  39. Sanna 27 november, 2016 on 21:45 Svara

    Om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag shoppa en ny fin pläd och lite nya kuddar till vår splitternya soffa som precis har anlänt! Känner jag mig själv rätt skulle säkert lite fina ljuslyktor även slinka med i beställningen eftersom det finns så himla mycket snyggt.. 😉

    Håller mina tummar för vinst!
    Kram!

  40. Linda 27 november, 2016 on 21:49 Svara

    Vad kul med en webshop jag inte hittat innan! Men oj vad fina saker så det blev svårt att välja några favoriter ? Det skulle nog med hjälp av presentkortet bli en blandning av saker till vårt hus vi renoverat och till sonen och kommande syskonets rum!

    Här är några favoriter:
    http://thefashionroom.se/produkt/marmorfat-rund/

    http://thefashionroom.se/produkt/k-lundqvist-doftljus-white-pearls-vit/

    http://thefashionroom.se/produkt/ljusstake-4-ljus-metallmassing/

    http://thefashionroom.se/produkt/kudde-edvin-alg/

    http://thefashionroom.se/produkt/kassaapparat-vitgron/

    http://thefashionroom.se/produkt/vag/

    Tack för en mysig blogg!
    Kram

  41. Hanna Häggman 27 november, 2016 on 22:05 Svara

    Åh herre min…! Så mycket fint! Jag är ju oerhört svag för träleksaker, de är fina, de är hållbara, de är giftfria… Men min absoluta favorit är ju ändå luftballongslampan ? sååå fin!

  42. Martina 27 november, 2016 on 22:09 Svara

    Min 3-åring vill ha en Miffylampa. På tok för dyr tycker den förnuftiga mamman. Ju mer jag ser den, ju mer försvinner ju allt förnuft. Den är så fin! Sen är mamman ganska mörkrädd så vore ju perfekt att ha den i sovrummet och ”skylla på” att det är 3-åringen som vill ha den där 🙂
    Ha det toppen!

  43. Charlotte 27 november, 2016 on 22:26 Svara

    Eos lampskärm med fjädrarna… den är sååå vacker och jag har velat ha en sån länge. 🙂

  44. Malin 27 november, 2016 on 22:33 Svara

    Tänkte först på klossarna i edvin-serien då vi är på väg att snart få vårt första barn.
    Meeeen sen såg jag svart/vit gung häst o föll lite in love! Så antigen eller 🙂

  45. Rebecca 27 november, 2016 on 22:43 Svara

    Men oh!! ❤️
    Har just tittat igenom hela den hemsidan för dom har ju såå mycket fint?
    Vi ska äntligen flytta till våren och vår 1,5 åring ska få EGET rum-jag inreder det i tankarna varje dag nu haha och där skulle bl.a en stor ljuvlig Miffy kanin lampa hemskt gärna få flytta in..!

  46. Roxanne Munoz-Rytting 27 november, 2016 on 23:02 Svara

    Oj vad svårt att välja! Men jag tycker verkligen om barnsakerna, framför allt de i trä! T.ex. träbilarna, kassaapparaten och kaffemaskinen.

    Även lightbox’arna är superfina!

  47. Matilda 27 november, 2016 on 23:45 Svara

    Hej! Är gärna med 🙂
    Packade precis upp en supertrist gammal adventsljusstake, en sån där klassisk med nåt plastigt pynt kring varje ljus.. Typ 29,90 på någon stormarknad haha. Drömmer om en glammigare stake! Fastnade för flera inne i shopen men ”Gustavus” är helt klart min favorit och skulle gärna få flytta hit 🙂

    Hoppas på tur och lite glädje såhär på sjätte dagen med magsjuka för barnen här hemma! Helt slut är jag och nu väntar äntligen sängen 🙂
    Kram Matilda

  48. Matilda 27 november, 2016 on 23:47 Svara

    Gustavo hette den visst! Hihi..

  49. Catarina 28 november, 2016 on 04:17 Svara

    Väldigt mycket fina saker finns det ?
    Men jag skulle välja att använda en vinst till att skaffa några fina saker till mina barnbarns nya lekrum hemma hos oss, det är precis i planeringsstadiet. Vi ska göra ordning våran källare till ett stort lekrum har vi tänkt eftersom dom två små är så ofta hos oss så kommer det bli jättebra ? Jag fastnade för den fina vågen , den inspirerar till lek o samtal om vikt, siffror mm. Sen det fina tornet man kan bygga med siffror . Racerbanan är väldigt fin också .
    Kram Catarina

  50. Annica L 28 november, 2016 on 04:18 Svara

    Den fina barn fåtöljen är min absoluta favorit.

  51. Mikaela leveau 28 november, 2016 on 06:31 Svara

    Wow vilken fantastisk sida! Hade helt klart valt lite ny inredning till vår 7 årings nya rum som vi precis renoverar ?

  52. Julia 28 november, 2016 on 07:27 Svara

    Jag gillar allt som är gjort av glas i princip, särskilt de saker som har färg så jag föll pladask för denna vasen och lampan!

    http://thefashionroom.se/produkt/ljuslyktavas-bubblig-morkgra-el-ljusgra/

    http://thefashionroom.se/produkt/spring-bordslampa-rok-krom/

  53. Janni 28 november, 2016 on 07:42 Svara

    Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag köpa mig en namntavla till sonens rum, och träklossar 🙂

  54. Natalia 28 november, 2016 on 09:14 Svara

    Jag är jättegärna med!
    Så mycket fint på sidan 😀 Skulle jag vinna skulle jag bland annat köpa Ljushållare Esther Mässing, så sjukt fina 🙂

    Kram!

  55. Martina 28 november, 2016 on 09:49 Svara

    Åh vilken rolig tävling.
    Är gravid med mitt och sambons första barn och tankarna på barnrummet har kommit tidigt trots att folk säger att man ska vänta 🙂
    Jag har hittat en jättefin tapet med luftballonger på så lampan luftballong( http://thefashionroom.se/produkt/lampa-luftballong-rosagron/) skulle passa perfekt in i min vision om hur rummet ska se ut 🙂

  56. Ulrika F 28 november, 2016 on 10:31 Svara

    Hittade direkt en (eller två) favvisar!!
    Lightbox till våra hemifrånflyttade tvillingar. Så skall jag skriva ”jag älskar mamma och pappa” på dom! hehehe

  57. -Jenny- 28 november, 2016 on 11:12 Svara

    Kul med tävling!
    Jag handlar aldrig något till mig själv längre och vid tävlingar letar jag saker till barnen. Men den här gången hade jag valt något jag egentligen suktar efter med aldrig kommer att unna mig – en mugg från Christina Re! Så snygga men tillräckligt dyra för att inte slå till. Ett presentkort hade suttit som en smäck alltså.

  58. Fanny 28 november, 2016 on 12:07 Svara

    Köpte dessa till mina barn i julklapp igår, älskar dem!
    http://thefashionroom.se/produkt/lightbox-a4/

    Men eftersom jag redan köpt dessa, så känner jag att jag väljer en annan favoritprodukt, som presentkortet vid eventuell vinst skulle gått till – nämligen dessa ljusstakar! Samlar på mässingsljusstakar (gamla och nya) till vårt kommande bröllop ♥
    http://thefashionroom.se/produkt/ljusstake-rak-massing/
    http://thefashionroom.se/produkt/ljusstake-collet/
    http://thefashionroom.se/produkt/ljushallare-esther-massing/

    Eller eventuellt ett bidrag till EOS-lampan jag så gärna vill ha över vårt soffbord, älskar dem!
    http://thefashionroom.se/produkt/lampskarm-eos/

    Håller tummen hårt och hoppas på vinst, där finns så mycket jag vill ha!

  59. Emma 28 november, 2016 on 12:34 Svara

    Åh! Bra tävling!!
    Jag hade på direkten beställt en Miffy-lampa till min fantastiska snarttreåring som fullkomligt älskar miffy och som brukar stå i ett skyltfönster inne i stan och prata med den Miffylampan som finns där. Otroligt gulligt! Och hon skulle bli otroligt glad eftersom hon inte önskat sig någonting annat av tomten… 🙂

  60. Jenny 28 november, 2016 on 12:45 Svara

    Åååå vad fina saker det finns att välja på. Jag fastnade för lightbox Super hero! Mina 2 barn och min sambo är mina hjältar… Skulle sätta den i hallen så man blir påmind varje dag man kommer innanför dörren Att JUST DE är mina hjältar =)

  61. Linda 28 november, 2016 on 13:08 Svara

    Är gärna med och tävlar 🙂

    Min favorit är Miffy lampan men jag är rädd att den ser lite underlig ut i ett hem utan barn 😉 Sen älskar jag salt/pepparkvarnen i mässig, kryddar upp vilket kök som helst med sitt utseende 🙂

  62. Suzanne 28 november, 2016 on 14:32 Svara

    Jag är ju nästan lite löjligt förtjust (min man skulle säga FÖRÄLSKAD) i märket Cult Design, så jag säger att favoriten är serien ”Orient” från Cult Design. Älskar allt från muggar till diskborstsstället!
    Underbart mönster och underbara färger, fullpott helt enkelt ?

  63. Jenny 28 november, 2016 on 20:15 Svara

    Hej! Mysig tävling! Gillar verkligen leksaker i trä. Känns så gediget. Nu är mina barn lite större så klossar är inte riktigt deras grej längre. Men varsin fin namnposter med födelseinformation vore något! Tycker det är mysigt att tänka tillbaka på vikt och längd på sina små.
    Hoppas det är min tur nu 🙂

  64. Hanna 28 november, 2016 on 20:18 Svara

    Mycket fint men fastnade direkt för salt/pepparkvarn i mässing. Skulle bli så snyggt med två sådana på middagsbordet. Håller tummarna!

  65. Ellen Eklund 28 november, 2016 on 20:33 Svara

    Åh, jag skulle vilja köpa eos fjäderlampa och ha i min sambos döttrars rum ✨ Jag tycker att det är så fin och ger ett harmoniskt sken och ser så där härlig ut som himlen. Vi har nyligen gjort om deras rum men saknar en ny lampa, denna hade varit perfekt och tjejerna skulle älska den! Håller tummar och tår, att denna fina lampan får bli vår! Kram Ellen ?

  66. Anita 28 november, 2016 on 22:23 Svara

    Oh mysig tävling! Jag hade valt lightboxen för att lysa upp lite i barnens rum i vintermörkret. Och tekoppen Positive Vibes som en påminnelse till mig då jag vill genomföra positiva förändringar nästa år 🙂

  67. Veronica Marie 28 november, 2016 on 22:31 Svara

    Jag blev lite förälskad i Cult Designs serie ”orient”, så jag skulle nog köpa lite smått och gott i den serien för presentkortet ifall jag hade turen att vinna. 🙂 <3

  68. Karolina Renström 28 november, 2016 on 23:22 Svara

    De har så mycket fint! Har länge drömt om en Eos lampa till dotterns rum så det skulle jag köpa om jag vann. När vi flyttar i slutet av januari ska hon äntligen få ett eget rum så behöver börja skaffa lite saker snart.

  69. Malin Mildh 29 november, 2016 on 00:25 Svara

    Åh vad glad jag skulle bli! ?? Så mycket fint! Men valt dessa godbitar sifferkuber ( till min 9 månaders dotter, perfekt och fin inredningsdetalj), vas bubblig ( alltid suktat efter den!) samt den lilla ljuslyktan bubblig ?

  70. Kylie 29 november, 2016 on 11:01 Svara

    Gamla fula plast flaskor fyllda med tvål;
    En fint organiserad diskbänk är ett drömmål.

    Cult Designs tvålpumpar är helt underbara;
    Lotion, såpa, diskmedel, mycket kan de förvara.

    Nu är det äntligen dags att ta tag i köksstrul;
    Speciellt nu innan alla festligheter vid jul.

    Vägen till ett jätte välordnat kök är nåbart;
    Att vinna detta skulle ge mig en bra start.

  71. Anna 29 november, 2016 on 13:37 Svara

    Första gången jag varit inne på denna sida, tack för att du fick upp mina ögon för den!

    Till vår lilla bebis vill jag ge hela världen och att börja med en nattlampa likt ett päron och färgglada sifferkuber är en bit på vägen. När jag blev mamma började jag se på min egen mor med andra ögon och få mer förståelse för hennes alla val i uppfostran. Åh som jag älskar henne, mamma Gunilla skulle jag vilja ge en mormors-poster i julklapp.

    Kram

  72. Kerstin Carlson 30 november, 2016 on 07:31 Svara

    http://thefashionroom.se/produkt/cube-bordslampa-mattsvart/
    http://thefashionroom.se/produkt/golvstativ-vita-eossvart-el-vitt/

    Belysning är för mig mycket viktigt – det samma med stilrenhet, jag vill saker ska hålla länge – då syftat till passa in länge och inte hamna på någon vind i ett hörn. Dessa två tilltalar mig mycket!

  73. Cissi 30 november, 2016 on 08:08 Svara

    Hjälp vad mycket fint!
    Jag skulle köpa Christina Rea kopp för att förgylla mina långa och många pluggstunder! vilken vet jag inte riktigt – alla är helt underbara. 😉

  74. Jenny 30 november, 2016 on 16:17 Svara

    jag tycker att dem har så mycket fint, så hinner säkert ändra mig 500 gånger.
    men träklossar är fint i barnrum, håller länge och är roliga för en att leka med så det hade jag valt till mina 2 barn här hemma 🙂
    kram

  75. Heidi 30 november, 2016 on 20:11 Svara

    Såå mycket fint hade dom där och jag skulle bli sååå glad om jag vann hihi. Då jag är mammaledig med mina två barn finns det inte mycket ekonomi över till att unna sig nya saker, nöjen osv. Min 3 åriga tjej skulle älska cupcakesen och kakfatet i trä (kids concept). Själv skulle jag vilja ha den bubbliga vasen i mörkgrått. Den har jag suktat efter länge, men inte velat lägga pengar på mig själv.

  76. Julia T 1 december, 2016 on 08:42 Svara

    Åh, de har såååå mycket fint där!!!! Jag kan inte bestämma mig för en sak, då jag i princip vill ha allt i deras webbshop.

    Vi får vår första bebis i maj nästa år och jag har ett heeelt bebisrum att inreda ?? Då det blir myclet kostnader på en gång så skulle ett presentkort bidra väldigt mycket ? Kram

  77. Sanna 1 december, 2016 on 09:38 Svara

    Wow, vilken tävling! Här fanns det många favoriter både för stora och små.

    Jag själv fastnade lite extra för det snygga och runda marmorfatet som skulle vara super snygg i hallen hemma hos mig. Blev även fäst vid det snygga marmorfatet med kant som pasar utmärkt i köket med alla oljor och lite kryddor på. Slutligen fastnade jag för glasflaskor med plats för sugrör, som vore perfekt till mig och dottern som gärna sitter ute på balkongen och njuter av goda drinkar sommartid.

    Länkar:
    http://thefashionroom.se/produkt/marmorfat-rund/

    http://thefashionroom.se/produkt/marmorfat-med-kant/

    http://thefashionroom.se/produkt/glasflaska-m-sugror-platlock/

    Kram Sanna

  78. Sandra 1 december, 2016 on 20:43 Svara

    Jag hade ju velat ha http://thefashionroom.se/produkt/orient-skal-l/
    En stor snygg skål för salladen som oftast bara hamnar i en tråkig rosti-bunke, om ens det. Man äter ju med ögonen också, och skulle salladen ligga i denna skål så kan jag garantera att det alltid kommer smaka bra.

    Ha en fin kväll!
    /Sandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna